Más is van aki jobban fél az elvakult Fidesz szavazóktól mint a menekültektől?
Én egyre inkább így érzek, az agresszív menekült gyűlölők, mint amilyenekre jó példa Öcsény, egyre veszélyesebbek, a saját honfitársaikra is.
Lássan meglincselik azt aki emberként mer tekinteni a migránsokra.
Nem félek senkitől, az elvakult Fidesz szavazóval is lehet beszélni. Sőt kötelező lenne!
Ha arra gondolsz, hogy jobban aggaszt-e ez a réteg, mint pár menekült, akkor igen, sokkal de sokkal jobban aggaszt.
Az elvakult Fideszesek Öcsényen nem öltek meg senkit, nem erőszakoltak, nem verték meg a migránssimogatókat sem.
Pusztán figyelmeztették őket,hogy "ezt mégsem kellene".
Ellenben a migránsok bajnokok nemi erőszakban,szeretik a pukkantós mellényeket, bozótvágó késeket is.Van különbség.
Aki meg menekültnek tartja a migránsokat, az egy naiv idióta.
#1 Igen jobb szó az, hogy aggasztanak, bár én az országot félt tőlük nem magamat.
#2 Dehogynem, hidd el, hogy itthon több Fidesz szavazó követett el nemi erőszakot és gyilkosságot mint menekült.
#3 Köszi, de ilyenkor általában elfog a hányinger, tehát most vacsi után nem erőltetném...
Igen van, például én.
"Hát ezzel a problémáddal egyedül vagy, mivel még az elvakult Fideszesek se erőszakolnak és gyilkolnak, mint a migrik."
Nem, ők a közvagyont lopják el, csökkentve az életszínvonalat. Például vizes VB. 180 milliárdba került, lófax értelme nem volt , 0 megtérülés.
Ha ennek a tizedét mondjuk gyógyszertámogatásra, egészségügyre vagy tömegsportra költötték volna akkor százak életét lehetett volna megmenteni. Ha az egészet akkor pedig ezreket.
(2015-ös kormányjelentés szerint évi 30 ezer ember hal meg olyan okok miatt amik megelőzhetőek lennének egy jobb egészségügyi rendszerrel.)
A haverok és Mészáros által ellopott százmilliárdokról, a 20 milliárdba kerülő népszavazásról és a 180 milliárdos "határvédelemről" meg nem is beszélek inkább.
Orbánék 1 év alatt indirekten sokszor több magyar ölnek meg mint amennyi európai halt meg terrortámadásokban az utóbbi 5 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!