Miért hisztiznek Orbán nyilatkozata miatt?
Például itt is:
Szerintem a 444-es cikk írója levegőt sem vett úgy írta meg a cikket.
Orbán elmondta az őszinte véleményét nem finomkodott,nem volt politikailag korrekt.
Hozzáteszem, igaza is volt.Ha árulók ellen követ el valaki erőszakot, ami tegyük hozzá ebben az esetben nem erőszak volt, csak figyelmeztetés, akkor azt még az Isten is megbocsájtja.
Erkölcsileg az volt a leghelyesebb,hogy a település lakosai megvédték magukat.
Az iszlám a történelem folyamán mindig az ellenségünk volt, ellenséges hódító idegenek.
Csak a naiv emberek,akik nem látnak a díszletek mögé hiszik,hogy a migránsok igazából menekültek.Szó sincsen menekültekről,egyik sem az.
Véletlenül olyan helyre "menekültek", ahol jó sok a szociális segély?Ha menekültek lennének,akkor megállnának ez első helyen, ahol nincs polgárháború.
"A genderizmusra gondoltam.Ugyanis, emiatt eltűnnek a nemi jellegzetességek. "
Ilyen is csak a propaganda rémmesékben létezik. Eltűnnek a nemi jellegzetességek... Maximum nehezebb lesz olyan nőt találni, akinek egyetlen életcélja, hogy főzzön mosson, takarítson. Ez csak annak probléma szerintem, aki rabszolgát akar, nem házastársat.
"Viszont az etnikai összetételre vonatkozó pontra nem reagáltál.Tehát elismered,hogy aki liberális az a "fehér ember" ellensége?"
Bocsi, de nem ismerem el, mert ez is csak a te halálra rémült lelkedben él. Aki liberális, az senkinek sem az ellensége, csak egyenlőnek tekint a feleket. Te meg arra nem reagáltál, hogy a demokráciát mégiscsak felvehetjük az értékek közé, de akkor ezt beleegyezésnek veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!