Miért hisztiznek Orbán nyilatkozata miatt?
Például itt is:
Szerintem a 444-es cikk írója levegőt sem vett úgy írta meg a cikket.
Orbán elmondta az őszinte véleményét nem finomkodott,nem volt politikailag korrekt.
Hozzáteszem, igaza is volt.Ha árulók ellen követ el valaki erőszakot, ami tegyük hozzá ebben az esetben nem erőszak volt, csak figyelmeztetés, akkor azt még az Isten is megbocsájtja.
Erkölcsileg az volt a leghelyesebb,hogy a település lakosai megvédték magukat.
Az iszlám a történelem folyamán mindig az ellenségünk volt, ellenséges hódító idegenek.
Csak a naiv emberek,akik nem látnak a díszletek mögé hiszik,hogy a migránsok igazából menekültek.Szó sincsen menekültekről,egyik sem az.
Véletlenül olyan helyre "menekültek", ahol jó sok a szociális segély?Ha menekültek lennének,akkor megállnának ez első helyen, ahol nincs polgárháború.
"Ja, meg a liberalizmus.
A nénikédé esetleg. "
Ne haragudj, de mit értesz liberalizmus alatt? Van egy sejtésem, hogy nem azt, amit a magukat liberálisnak mondók.
Még egyszer leírom. A mi kultúránknak már igenis része a demokrácia és a jogállam. Ha ez nem tetszik, akkor TE nem tiszteled a kultúránkat. TE vagy az, aki az értékrendje alapján kicsit sem viselkedsz európaian. Tessék ezzel szembenézni.
"Akik magukat demokratának vallják magukat mindegyik migránsokat akar betelepíteni."
Ez egyszerű hazugság. Demokratának lenni csak annyit jelent, hogy nem akarsz diktatúrát. Tudod hol van diktatúra? Törökországban például. Akkor a törököknél jobban éreznéd magad? Tökös vezetés, aki ellenszegül, meg "áruló", azt lelövik. Úgy látom ez neked nagyon szimpatikus. Ja, hogy ott iszlám van? Hát az szívás.
Tessék ítéld meg, hogy ki akarja lebontani, nézd meg a videót. Gyakorlatilag egyik ellenzéki párt sem nyilatkozta azt, hogy a jelen helyzetben lebontaná.
"Ne haragudj, de mit értesz liberalizmus alatt? Van egy sejtésem, hogy nem azt, amit a magukat liberálisnak mondók."
NEm érdekel,hogy mit ír a Wikipedia, az alapján ítélek, amit tapasztalok.
Márpedig azt tapasztalom,hogy a liberálisok tönkre akarják tenni a kontinens és az európai országok etnikai összetételét, össze akarják mosni e nemeket,hogy csak úgy legyen megkülönböztethető egy férfi meg egy nő,hogyha letolja a nadrágját.
Ezek vádak, komoly árulás különösen az előbbi.
"Még egyszer leírom. A mi kultúránknak már igenis része a demokrácia és a jogállam. Ha ez nem tetszik, akkor TE nem tiszteled a kultúránkat. TE vagy az, aki az értékrendje alapján kicsit sem viselkedsz európaian. Tessék ezzel szembenézni."
A kultúrának semmi köze a politikai rendszerhez, csak te veszed bele,hogy ezzel legitimitást adj ennek a migránssimogató demokráciának.
Ennyi erővel az amerikai kultúrának része a rabszolgatartás, a britnek meg a gyarmattartás?
"Ez egyszerű hazugság. Demokratának lenni csak annyit jelent, hogy nem akarsz diktatúrát. Tudod hol van diktatúra? Törökországban például. Akkor a törököknél jobban éreznéd magad? Tökös vezetés, aki ellenszegül, meg "áruló", azt lelövik. Úgy látom ez neked nagyon szimpatikus. Ja, hogy ott iszlám van? Hát az szívás. "
A demokraták a migránsokért tüntetnek,minden egyes országokban ,ahol magukat nagy demokratának vallók vannak hatalmon özönlenek befele az afrikaiak meg a közel-keletiek.
Ez alapján ítélem meg a demokráciákat, nem pedig az alapján, amit 200 éve jelentett.
Nem tapasztalsz te semmit, maximum a hírekbe látod. Mi az, hogy összemosni a nemeket? Melegek eddig is voltak, az hogy te eddig nem tudtál róluk, mert eddig nem merték bevallani, hogy azok az más. Attól még léteztek régen is. Tudományos tény, hogy nem lesz attól több meleg, ha az utcán félévben egyszer látni egy meleg párt kézenfogva menni. Ha neked ettől fóbiád van, sajnálom.
" migránssimogató demokráciának. " Ez mi? :D Ezen már nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Az ókori görögök forognak a sírjukban hogy lehet valaki ennyire sötét. Nyiss már ki egy történelemkönyvet könyörgöm, hogy miért jobb egy demokrácia meg mit jelent úgy egyáltalán.
"Ez alapján ítélem meg a demokráciákat, nem pedig az alapján, amit 200 éve jelentett."
Ma is csak neked jelent migráns simogatást a demokrácia... Bebizonyítom: Mi lenne, ha jönne egy diktátor, aki TÉNYLEG be akarna rakni ide több millió afrikait. Nem úgy kamuból, meg nem hogy segélyt ad párnak, hanem tankhajókkal hoznák, és a fehér ember a néger rabszolgája lenne. Aki nem azt lelövik. Ha egy ilyen diktátornál szeretnéd ha lennének választások mi? Szeretnéd ha el lehetne küldeni, anélkül, hogy lemészárolnál a fél családod egy polgárháborúban nem? Hát nyilván. Na, akkor te demokrata vagy. Bocs.
14#
A genderizmusra gondoltam.Ugyanis, emiatt eltűnnek a nemi jellegzetességek.
Viszont az etnikai összetételre vonatkozó pontra nem reagáltál.Tehát elismered,hogy aki liberális az a "fehér ember" ellensége?
Én egyetértek a kérdezővel, az ember mondja ki amit gondol, ne polkorrektkedjen! Az a liberális puhap...ök világa.
Szerintem az ostoba embereket, hogy tisztán tartsuk Európa genetikai állományát kasztrálni kellene, kivágni a nyelvüket és addig dolgoztatni őket heti 120 órában míg meg nem döglenek, meg persze a családjukat, ha már van nekik.
Én döntöm el ki az ostoba, és szerintem kérdező te ostoba vagy, a többit gondold végig, és mivel azt mondod ne polkorrektkedjünk, akkor gondolom semmi baj nincs ezzel az állásponttal.
A szomorú az, hogy mivel ostoba vagy, nem fogod megérteni, miről írok.
"A genderizmusra gondoltam."
Csudákat gondoltál. Fogalmad sincs róla mi az.
Az a gyanúm, ezek a személyeskedő hangvételű "migráns-simogatók", romániából osztrák nekünk az észt, hogy mi a helyes. 🤓
Kár erőlködőtök :)
Gyakran hivatkoztok "aki fél.." Ezzel érveltek. KORÁNt sem a félelemről szól a hozzáálásunk, hanem széleskörű rálátásunk. Arra is hivatkozhattok, ha a félelem szót meguntátok, hogy gyávák vagyunk, mert nem simogatunk migro-t.
"ártatlan kisgyerek" József Attilára gondoltál? Ja, nem, akkor a gumicsontra.
Hány rákos/árva gyereken segítettél Magyarországon? Ja, egyen se, akkor, miről beszélsz?
,,A genderizmusra gondoltam.Ugyanis, emiatt eltűnnek a nemi jellegzetességek."
Legalább lennél tisztában a dolgokkal. A genderizmus lényege, hogy ne skatulyázunk be például egy szakmát és a nők is lehessenek autószerelők.
,,Azaz áruló, aki bármilyen módon hozzájárul az adott nemzet etnikai összetételének negatív változásához vagy asszisztál hozzá, ilyen a migráció támogatása.Mindenki áruló, aki támogatja az ilyen jellegű migrációt."
Akkor fogjuk és telepítsünk ki mindenkit az országból, aki nem 100% magyar származású. Ha figyeltél a történelem órán akkor tudod kérdező valószínűleg neked is költöznöd kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!