Ki Magyarország legjobb barátja?
Hopp, nem ide szántam a linket/kommentet, elnézést!
10-es voltam!
Kérdező: ha szerinted az átlag embernek nincs kompetenciája és ideje ahhoz, hogy politikával foglalkozzon, akkor lehúzhatjuk a demokráciát a wc-n!
Nem kell ehhez sok idő, csak kulturáltság kérdése, hogy barátok vagy ismerősök ha összejönnek tudnak-e közéleti dolgokról is beszélgetni anélkül, hogy egymás torkának essenek, vagy évekre megsértődjenek. Amíg ez nincs meg, addig nincs az a barát, aki kihúzza az országot a szarból!
# 3/ ""Akiknek nincs annyi értelmük=végzettségük..."
Szerintem gondold át te is, "fiam"..."
Az értelmeddel szereznéd a végzettséged. Nem gondoltad át fiam ...
"Európai Uniós ország vagyunk, nem a Szovetunióhoz tartozunk! "
Az EU hogy barátkozik velünk ? Ránkerőszakolja a terrosistákat? Van baj a logikáddal nagyon -.-
# 5/ "A lengyelek, de ez a barátság jóval túlmutat a politikán."
Igen, én is csippantom őket :)
"Egyesült Királyság, illetve pl. Hollandia. Több mint 500.000 honfitársunknak adnak rendes megélhetést és perspektívát."
Ha én az alja munkát a piszka eltakarítását, amit a kutyám sem végez el megcsináltatom fele annyi lejárt csontért. Jó barátod vagyok ?
Érdekes felfogásaitok vannak -.-
"Kérdező: ha szerinted az átlag embernek nincs kompetenciája és ideje ahhoz, hogy politikával foglalkozzon, akkor lehúzhatjuk a demokráciát a wc-n! "
Erre már Platon is rájött [link] Azért vannak leterhelve az emberek a munkával, hogy ne legyen energiájuk megdönteni a pénzhatalmat -.-
"Az értelmeddel szereznéd a végzettséged. Nem gondoltad át fiam ... "
Nem mindenki végez olyan iskolát, amit amúgy elvégezhetne. És ennek sok oka lehet. Nincs meg hozzá a kitartása. Nincs meg hozzá az anyagi fedezet. Nem is érdekli. Nincs is rá szüksége. Miegyéb.
Tényleg gondold át még egyszer, "fiam".
Amúgy troll-e vagy?
De üsse kavics, szerintem az oroszok a jobb barátaink. 40 évig itt voltak, annyira ragaszkodtak hozzánk, még rendet is tettek a gyerekszobában. Ugyan Viktorék segedelmével sikerült megegyeznünk velük, hogy legyenek olyan szívesek, fáradjanak már haza, de talán ezúttal tovább maradnak majd. Csak most nem (elsősorban) katonai megszállás lesz, hanem financiális és politikai. Talán többszáz évnyi fellendülést hoznak majd. Jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!