Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valaki egy kicsit összezavarodik az első napokban egy új munkahelyen? Velem már előfordult.
2010. máj. 27. 23:02
22/30 anonim válasza:
Utolsó! Gyanítom te nem egy nagyhangú politikus vagy...Nem tudnátok beismerni, hogy ez hiba volt? Elég csúnya ráadásul...Ha nemmel szavazott volna akkor is istenítenéd?
2010. máj. 27. 23:03
23/30 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha a vőlegény "elfelejtené" az esküvőt és utána magyarázkodna, hogy azt hitte hogy...:-S
2010. máj. 27. 23:06
24/30 anonim válasza:
Én nem istenítem, csak nem vagyok elfogult. Meg van némi tapasztalatom is. Dolgoztam nagy emberek közelében, és bizony ők is emberek, tudom, hogy tényleg becsúsznak ilyen fajta hibák is. Ezzel persze nem tudom 100 %-osan bizonyítani, hogy itt is ez volt, de legalább akkora esélye van ennek is, mint annak, hogy itt valami összeesküvés, vagy hátsó szándék volt.
2010. máj. 27. 23:07
25/30 anonim válasza:
Ha erről lett volna szó, akkor nem kellett volna három féle mesével előállni. Tudod az orvos sem felejtheti el kivenni a törlőkendőt, mert bizony súlyos következményei vannak. A szakmai felelősség a minimum egy politikusnál. Neki kellene példát mutatnia...és akkor még össze vissza is beszélnek a miértjéről? Vicc..
2010. máj. 27. 23:10
26/30 anonim válasza:
a zárószavazáson nem volt ott. nem pedig az egész ülésen.
az esküvős példa úgy stimmelne, hogy nem volt ott a vőlegény a közös fotózáson, ennyi.
annyira irigyellek titeket, hogy ez a legnagyobb bajotok.... ezen áll bukik az ország és jobbik sorsa. hihetetlen.
2010. máj. 28. 13:47
27/30 anonim válasza:
Igen Vona nem volt ott, mert nemtudta, hogy akkor lesz. Egy rádióinterjú felvételén volt. Itt meghallgatható tessék:
"szerinted miért van ekkora arca Szlovákiának most? És szerinted nem öngólt rúg folyamatosan? Ezt nem teheti meg, amit épp most szándékozik megtenni, mert ez ellenkezik mindennel..."
És akkor a nyelvtörvény ellen miért nem lépett Belgium? Az egész EU nagyobb átéléssel törli a seggét mint amikor Magyarország érdekében kell cselekedni.
2010. máj. 28. 15:43
29/30 anonim válasza:
"1. A Jobbik nem szavazott ellene.
2. Nem a Jobbik nem szavazott, hanem Vona Gábor.
3. Vona Gábor azért nem szavazott, mert elfelejtette.
4. Tényleg vagy 10-en megkérdezték már. Fizet ezért valaki?"
Hát az biztos, hogy elég gáz volt, hogy ezt elfelejtette Vona. Gáz. Marslakó.
2010. máj. 28. 16:22
30/30 anonim válasza:
És akkor mégis mi a halál van, ha nem volt ott? Az ő szavazata kettőt ér? Ennyi erővel azt miért nem baszogtatják, aki mondjuk szintén nem szavazott, vagy ha mégis akkor meg a "nem" gombon tapsikolt? De egyébként egy válság kellős közepén miért is ez a legfontosabb?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!