A Jobbik miért szavazott a magyar kettős állampolgárság ellen? Pontosabban: Miért nem szavazott?
Persze magyarázkodnak, hogy nem volt idő, meg hogy nem voltak ott...de ez csak béna kifogás...
szerintem szégyellniük kéne a pofájukat emiatt...hirdetik az igét és mást csinálnak...szerintem elég szánalmas...
Bocs, nem lakom Magyarországon, csak érdekelt a téma...nem láttam, hogy előttem már kérdezték, csak kérdeztem, választ vártam. Siettem ezért nem néztem át a többi kérdést.
Ezzel nem sértettem tudtommal senkit meg, gyűlöletet pláne nem keltettem...Betegek vagytok ha ezt gondoljátok
Csak egy kérdés volt, köszi jól vagyok. Amúgy meg magasból teszek rá a határontúli magyargyűlölő s.e.g.g.fejekre
Értem...így másabb kicsit...
de akkor is duma, hogy "elfelejtette"...ha annyira akarták, miért felejtette el? ez nem olyan, hogy elfelejtem levinni a szemetet...szerintem...
Na jó, akkor bedobok egy új elméletet. Láttátok ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__888..
Hát lehet, hogy duma, de sztem tényleg ekkora amatör volt. Mást se csinál azóta csak szabadkozik:D Remélem azért ilyen többet nem lesz. De ha érdekel a dolog itt egy video, az elején elmagyarázza, hogy hogy történt (persze lehet, h csak duma)
persze mert nem tudta mikor van a szavazás dátuma...
GÁÁÁZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!