Azt mondják Orbán Viktor anyanyelvi szinten beszéli az angolt. Nos, én szerintem aki elég jól beszélem és a nénikém akinek valóban 2. anyanyelve nem értjük ezt hogy mondhatják, mikor borzalmasan csúnyán beszéli a nyelvet. Most akkor honnan jön ez?
Nem tudom, mit nevezel "normális" angolnak, de ha egy írt meg egy texasit összeengednél, ők se értenék egymást.
Amúgy tényleg nagyon erős akcentusa van Orbánnak, én se értem miért nem foglalkozik vele, de aki nem érti, az mit érthet abból, amit egy japán mond angolul?
"az én helyesírásom közepes volt mindig"
Most sem jobb.
Amúgy hallgasd magyarul a nénikéddel együtt.
Ért, megérteti magát, mit kell ezen ennyit lovagolni? Sokkal komolyabb bajok vannak vele, mint az angol akcentusa.
Szar lehet, hogy a nénikéddel együtt ez miatt nem tudtok aludni éjszakánként... :-)
Amúgy meg honnan tudod, hogy angolul beszél? Oda kell ám figyelni minden apró részletre, mert sokszor kódolt formában továbbít üzeneteket. Amikor te pl azt hallod tőle, hogy "how are you" akkor ő igazából azt mondja, hogy " haver juh" , amivel az ország lakosságára utal. Vannak a haverok, akik gazdagodnak, és a juhok, vagyis a birkák, akik hagyják.
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező úgy beszél angolul, mint én japánul.
Ennyi baromságot összehordani....csak is olyan ember tud, akinek lövése nincs semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!