Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt mondják Orbán Viktor...

Azt mondják Orbán Viktor anyanyelvi szinten beszéli az angolt. Nos, én szerintem aki elég jól beszélem és a nénikém akinek valóban 2. anyanyelve nem értjük ezt hogy mondhatják, mikor borzalmasan csúnyán beszéli a nyelvet. Most akkor honnan jön ez?

Figyelt kérdés
igazából sérti a normális Angolhoz szokott füleinket.
2017. szept. 26. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Az Orbán-rajongók mindenféle badarságot összehordanak. Az egészről egyébként Soros tehet, akinek "köszönhetően" az USA-ban gyakorolhatta az angol nyelvet, ezért kell most Sorost kikiáltani minden rossz okozójának.
2017. szept. 26. 21:28
 12/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem Oxfordban tanult?? :)))) Eddig mintha az a mese ment volna...
2017. szept. 26. 21:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy külföldi tökéletes hangsúlyozással beszélne magyarul, ha a nyelvtant meg is tanulná? Nem gondolom... Mellesleg mi számít normális angolnak? Egy walesinek a walesi nyelvjárás, egy kanadainak meg a kanadai, nincs olyan, hogy normális angol. Tudod, én is olyan magyar akcentussal beszélem, pedig anglisztikás diplomám van, és egyszer nem szólt be emiatt senki sem.
2017. szept. 26. 21:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szörnyű a kiejtése. Olyan ez, mint a te magyar helyesírásod. Ettől mindkettőt megértjük.
2017. szept. 26. 21:51
 15/21 A kérdező kommentje:
az én helyesírásom közepes volt mindig.
2017. szept. 26. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit nevezel "normális" angolnak, de ha egy írt meg egy texasit összeengednél, ők se értenék egymást.

[link]

Amúgy tényleg nagyon erős akcentusa van Orbánnak, én se értem miért nem foglalkozik vele, de aki nem érti, az mit érthet abból, amit egy japán mond angolul?

2017. szept. 26. 22:08
 17/21 Andizsuzsi ***** válasza:
77%

"az én helyesírásom közepes volt mindig"

Most sem jobb.

Amúgy hallgasd magyarul a nénikéddel együtt.

Ért, megérteti magát, mit kell ezen ennyit lovagolni? Sokkal komolyabb bajok vannak vele, mint az angol akcentusa.

2017. szept. 26. 23:02
 18/21 anonim ***** válasza:
65%

Szar lehet, hogy a nénikéddel együtt ez miatt nem tudtok aludni éjszakánként... :-)

Amúgy meg honnan tudod, hogy angolul beszél? Oda kell ám figyelni minden apró részletre, mert sokszor kódolt formában továbbít üzeneteket. Amikor te pl azt hallod tőle, hogy "how are you" akkor ő igazából azt mondja, hogy " haver juh" , amivel az ország lakosságára utal. Vannak a haverok, akik gazdagodnak, és a juhok, vagyis a birkák, akik hagyják.

2017. szept. 27. 06:18
 19/21 anonim ***** válasza:
82%

Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező úgy beszél angolul, mint én japánul.

Ennyi baromságot összehordani....csak is olyan ember tud, akinek lövése nincs semmiről.

2017. szept. 27. 11:01
 20/21 anonim ***** válasza:
71%
Nincs ellentmondás. Az "anyanyelvi szint" a szótudásra, fordulatok használatára, tehát nyelvtudásra vonatkozik. Amiről te beszélsz, az viszont a kiejtés. Azt senki se mondta, hogy az is tökéletes. Az lehet rosszabb, mint azé, aki 100 szót tud.
2017. szept. 27. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!