Ha Orbán, és Vona összeverekedne, akkor ki nyerne? Vona tiszta izom meg minden, és tetoválása is van. Orbán viszont nagyon öreg, biztos tud egy két fogást.
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 18:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem inkább hátrány, hogy öreg plusz még hájas is. Szóval Vona nyerne xD
2/10 anonim válasza:
Vona nem csak erősebb, de az igazság is az ő oldalán van, tehát motiváltabb lenne. Felpörgetné az ipari szintű lopás.
3/10 anonim válasza:
Szerintem valószínübb hogy kezetfognának és elmennének egy sörre
4/10 anonim válasza:
Orbán nem úgy néz ki, mint aki rendszeresen sportol és jó erőben van, szerintem fizikailag nem tudná magát megvédeni. De benne lennék egy meccsben, írjunk ki róla népszavazást.
5/10 anonim válasza:
Tetoválása van?:D
Úgy mondod, mintha valami GTA San Andreasban lennénk, ahol kaptál rá plusz pontot.:D
6/10 Andizsuzsi válasza:
Egy tetoválás semmit nem változtat egy verekedés végkimenetelén.
Egy 54 éves embert én nem neveznék nagyon öregnek.
8/10 anonim válasza:
Orbán biztos nem nyerne mert nincs tetoválása
9/10 anonim válasza:
Az nyerne akinek nagyobb a tetovalasa.
10/10 anonim válasza:
Egyebkent honnan tudod hogy orbannak nincs egy soros gyorgy tetovalas a seggen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!