Mennyi borravalót adnátok a futárnak?
18 Kg. Felcipeléséért a 4. emeletre...
Mennyit illik?
Gondolom kapsz egy számlát vagy valamit ami után ki kell fizetni a szolgáltatást .
Tehát a futárnak semennyit sem adnék, ugyanis ez a dolga .
Vagy Neked a munkahelyen adnak borravalót, ha elvégzed a feladatod ?
# 6/ Miért tudnám rosszul? Amit leírtam helytálló.
Az már más tészta, hogy lehet igényelni a HÁZBA szállítást némi felár ellenében. Amivel majd a futárcég jár jól, de a futár abból egy forintot nem lát. Én ilyen esetben inkább a futárt kérem meg, és inkább neki adok némi pluszt, nem a cége zsebét tömöm.
# 8 Kérlek, ne legyél szánt szándékkal értetlen. És ne trollkodjuk szét a kérdést!
Nézz körbe az ismerőseid között, hátha van köztük futár, és majd rájössz, hogy nem a levegőbe beszélek.
A cég felszámol neked pár száz ft pluszt, ha a házba kéred de a futár fizetésén ez nem változtat, neki csak plusz meló, és némi idő kiesés a nagy semmiért (feltéve, hogy még csak egy kis jattot sem kap).
Na és ezért nem érdemes a megrendelésnél bejelölni, hogy házba kéred. Neked úgyis mindegy, hogy ha már többet fizetsz, akkor az egy cég, vagy az egyik alkalmazottjuk kapja, nem? Így is-úgy is kifizeted.Azt a többletet odaadhatod a futár zsebébe, és legalább nem égsz, mert skót vagy.
Pl. én legutóbb rendeltem egy komódot, és egy cipősszekrényt. Ha úgy rendelem, hogy kérem a házba szállítást, akkor +3000 forintomba került volna. Ehelyett a kiszállításkor megkértem a fiúkat, hogy hozzák be a házba, és kaptak egy-egy ezrest.
Na de mennyit keres? Gondolom minimálbért, közben meg rengeteget kell cipekednie...
Én a pizzafutárnak szoktam 2-300 forint borravalót adni, szóval akkor a futárnak 500 körül fogok, ahogyan írtátok.
Mondjum először sokkal többet hittem, na mind1 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!