Szerintetek ezek a személyek is részt vettek volna a Közös Ország Mozgalomban? A Fidesz illetve a Jobbik miért nem akart?
Lehet, hogy bot egyszerű vagyok de nem értem. Ugyanúgy meghívták elvileg a Jobbikosokat is mint a többieket és Orbán Viktort is. Orbánnak ennyit jelent az ellenzék?
Ennyire nem tud a balliberális oldallal vagy másokkal egy közös megbeszélést lefolytatni? Mért?
Azonkívül ha nem csak vagy nem ezek az emberek lennének a Fidesz ellenzéke hanem pl ha nem haltak volna meg, Antall József, és Horn Gyula, Torgyán József is az ellenzékben politizálnának ma, beszálltak volna?
Dávid Ibolya az MDF-el részt vett volna benne?
Vagy Kuncze az SZDSZ-el? Ha Bajnai nem vonul vissza? Mit gondoltok?
Miért venne részt benne a Fidesz, amikor gyakorlatilag ellene jött létre?
A Jobbiknak pedig szavazatvesztéssel járna.
Szoktál gondolkodni is néha?
Lehet. De ez pont olyan értelmes mondat volt tőlem mint attól az a szöveg akinek írtam. Néha hadd vegyem fel a csizmáját.
Különben nem azért szólt neki mert Jobbikos vagy Fideszes. Azt hiszem nem kell ragozni ha hülyeséget ír, és még el is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!