Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok gyurcsány "NEM"...

Mit szóltok gyurcsány "NEM" el szavazott? Ez kimeríti a haza elárulásának a magyarok elárulásának fogalmát

Figyelt kérdés

sok mindenben lehetnek más vélemények

valakinek zöld másnak kék a kedvenc színe

de valamiben nem lehet kételkedni

a magyarság egységében

ezzel az a 3 szoci köztük gyurcsány szembeköpte a magyar népet

szerintem el kéne venni az állampolgárságát

bár csak lehetne...

2010. máj. 27. 00:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%

" Ez a legnagyobb gondotok?Még pár napig elrágódtok rajta aztán kaptok új gumicsontot.Vona benn sem volt a szavazáson,verjétek a nyálat emiatt is.Aztán töröljétek meg az orrotokat és irány az ágyikó!

"

büdös hazaáruló

megvonnám a magyar állampolgárságot tőled

csak hogy érezd a törődést

és mehetsz a szlotákokhot nyalni a seggüket

olyan vagy mint ficó úgy is értelmi szintetek között túl sok különbség nincsen

2010. máj. 27. 02:45
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

42 es szerintem ficó neked örömmel adná át a szlovák állampolgárságot

nem tudom kettőtök közül ki utálja jobban a magyarságot

2010. máj. 27. 02:47
 13/28 anonim ***** válasza:
80%

Jó leenne egy kicsit lehiggadni! Nem kell azonnal egymás torkának ugrani! Varjatok egy kicsit, lesznek itt olyan módosítások, hogy csak na! Ez benne volt a kampány-programban, ezt teljesíteni KELLETT! Ehhez gombnyomogatáson kívül semmi másra nem volt szükség!

Arra meg, hogy "munkaidőben" ki hol jár, figyeljen oda a házelnök! (Kíváncsi lennek arra, hogy ha egy kétkezi munkás csak 100-ad annyit hiányozna a szalag mellől, mint egy parlamenti "szellemi munkás", meddig turné a főnök!

2010. máj. 27. 06:46
 14/28 BlackSword ***** válasza:
75%

Nyugi van... Gyurcsány ellene szavazott, meg Szanyi is... Meg még valaki... Ez összesen 3... Öten nem szavaztak... Vona Gábor meg sem jelent... Összesen 9-nél járunk...

Az mszp-seket megértem, hogy miért szavaztak nemmel... A szlovákok gyorsan lereagálták a döntést... Szerintem látták előre, hogy ez lesz...

Aki tartózkodott, az is ide sorolható...

De Vona Gábor... Itt jelenik meg a kettős mérce... Nem ment el??? Hát bárkivel megesik, hogy rosszul van tájékozódva... Aki ilyeneket mond, az ma, vagy holnap játsza már el, hogy he be kéne mennie dolgozni, hogy nem teszi, a rákövetkező napon meg próbálja meg magát azzal kimagyarázni, hogy bocsi főnök, de nem gondoltam, hogy ma is be kell jönnöm... Úgy vágnák ki mint a taknyot...

2010. máj. 27. 08:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt tegyük hozzá hogy Vonán kívül még kb 35 parlamenti képviselő hiányzott.

Tehát ebben benne van a Fidesz, az MSZP, és az LMP is!

2010. máj. 27. 08:48
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

1: Nyugodtan kételkedhet bárki a magyarság egységében, ugyanis ilyen csak a hagymázas széljobberek agyában él. Nincs olyan politikai, vagy bármilyen cél, amiért az ország abszolút többsége egy emberként tudna lelkesedni.

2: Tekintve, hogy csak idő kérdése, mikor kapják meg a szavazati jogot, sőt, szerintem majd ősszel lesz egy hatalmasnagy "nemzeti egyetértés" hogy ugyan, kapják már meg, jogos a nemszavazat is, ugyanis nekem ne Bratislavából mondja meg valaki, hogy ki lesz a miniszterelnököm.

2010. máj. 27. 10:09
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Akkor Vona hazaáruló?
2010. máj. 27. 10:51
 18/28 BlackSword ***** válasza:
83%

De könnyen dobálózunk ezzel a hazaáruló szóval... Senki sem hazaáruló... Azt csak egyesek szeretnék... Ráadásul most még korai lenne -első felindulásból- bárkit is hazaárulónak kikiáltani... A történelem legyen a bíránk, és ne az előitélet...

Bár ami azt illeti, Vona gábor egy felelőtlen ember... Szerintem bármelyík képviselőtársa megmondta volna neki a szavazás időpontját... Meg mivelországgyűlési képviselő, minden űlésen ott kéne hogy legyen... ezért kap tiszteletdíjat...

2010. máj. 27. 11:03
 19/28 anonim ***** válasza:
45%
Azért megfigyelhetjük, kik azok akik olyan könnyen dobálóznak a hazaáruló" szóval.
2010. máj. 27. 11:11
 20/28 anonim ***** válasza:
62%

Figyeljetek, akinek nagyon érdeke a haza, az elmegy szavazni egy ilyen fontos döntésről. ( nem pedig egy rádióban műsorozgat). Aztán, az lehet, hogy más sem ment be szavazni, csakhogy azok nem is hirdetik annyira a nagy magyarságukat, mint Vona.

Ez körülbelül, olyan, hogy állatvédő vagyok, és nem megyek el szavazni, egy állatokkal kapcsolatos kérdésre. Helyette elmegyek rádiózni.

2010. máj. 27. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!