Magyarorszagon hogy alakultak ki a korhazi varolistak? Milyen politikai döntés okozta ezt a tragédiát?
Figyelt kérdés
2017. szept. 15. 07:35
1/18 anonim válasza:
A szükségesnél kevesebb pénzt fordított/fordít az állam a kórházak működtetésére. Nincs elég műszer, ami van azok is sokszor rosszak, elavultak. Alapvető dolgok hiányoznak: pl. kötszer, stb. Kevés az orvos, az ápoló személyzet.
2/18 A kérdező kommentje:
Focira kell 200 milliárd?
2017. szept. 15. 07:56
3/18 anonim válasza:
Úgy, hogy a korrupció és mutyi kormánya kezében van a pénzünk.
4/18 anonim válasza:
Kevés az orvos,én 2018 februárra kaptam időpontot szakrendelésre!Addigra magától is meggyógyul...
Kevés a finanszírozás.
5/18 anonim válasza:
4-es. Nem vagyok "ballerka", de ennyire rossz nem volt az egészségügy a rendszerváltás óta,m int most. Igaz, nem is stadionokra, meg a határon túliakra ment a pénz. Nem vett egyetlen kormány sem 54 milláért marsallbotot.
6/18 anonim válasza:
Tény, hogy nem teszi a helyzetet könnyebbé a politika, de itt alapvetően az elvándorlás a baj legfőbb okozója, nem egyes politikai döntések.
7/18 anonim válasza:
"de ennyire rossz nem volt az egészségügy a rendszerváltás ót"
ez nettó hazugság
kezdjük ott, hogy bokros alatt szándékosan volt ultragagyi, hogy aki megteheti szokjon át a magánba
aztán ott volt a gyurcsány restrikció, és a horváth ágnes privatizáció
8/18 anonim válasza:
"...itt alapvetően az elvándorlás a baj..."
És az elvándorlás vajh mitől van?
9/18 anonim válasza:
Nem tetszik, ellehet menni magán orvoshoz!
10/18 anonim válasza:
Egyszeru: 30 eve senki nem tett rola, hogy jobb legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!