Jó döntés lenne külföldön, angolul végezni el az orvosit, ha utána szeretnék Magyarországon is dolgozni?
Persze hogy jó döntés, ha ki tudjátok fizetni a tandíjat.
De akkor már maradj külföldön, ott legalább nem halsz éhen. Persze ez úgyis csak rajtad áll...
Ha kulfoldon vegzel,te tobbet nem fogsz Magyarorszagon dolgozni, ezt ma talaltam,erdemes vegig olvasni,esetleg irni az anyukanak.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__25156..
Utána kell nézni elfogadják-e a diplomát, mert nem vagyok benne biztos:D
Amúgy ha van pénzed rá, akkor érdemes külföldön végezni, mert ez a röghözkötés szánalmas.
Hát akkor kérdező, lehet hogy mégse lenne olyan baromi jó ötlet külföldre menni...
Off: Másik 84%-os, szerintem mi mindig valahogy ugyanazokra a kérdésekre válaszolunk!:) Persze lehet hogy sok 84%-os van...
:) Biztos van egy pár 84%-os.
Egyébként szerintem még így is jobb külföldre menni kb. Ha itt végzi el, akkor itt kell maradnia kb. 13 évig a tervezet szerint. Szar fizetés, szar körülmények...
Ha kint végzi, akkor kb. bárhová mehet a világon, csak ide nem jöhet. Hát akkor inkább a második verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!