Helyén való hogy egy ilyen tönkre tett országban mint a miénk, még ennek ellenére születik magyar gyerek?
Látva azt hogy a dolgozó embereken ott ütnek ahol tudnak, aki nem vállalkozó, nem keres 400-500 ezret, az kb csak cselleng ebben az országban. Haza vágták az egészségügyet az évek alatt, egy vérvételre nem lehet elmenni mert kitudja milyen szövődményeket lehet összeszedni, a nem törődöm hanyag dolgozóknak köszönhetően.
Az oktatás is szét lett barmolva, a bérrendszer totálisan összevissza van, talán ez a második legnagyobb probléma az egészségügy után, hisz pénzből él az ember.
Ennyi gond után én köszönöm de család nélkül kívánok megöregedni, mert hiába van tető a fejem felett, jut magamra pénz, de azért nem alapítok családot hogy nélkülözés legyen, és állandó számolgatás, azt autót le kéne cserélni hogy 2 gyerek mellett fenn lehessen tartani egy ócska kombit.
Idehaza nálunk a legmagasabb az adó mértéke, a semmire, mert látszólag abból a rengeteg pénzből nem halad az ország hisz ellopják a pénzeket.
Mégis számomra érthetetlen hogy átlag vagy az alatti melósok akiknek még a saját maguk eltartása is problémát jelent, úgy döntenek gyereket vállalnak.
A családunkban már a szülők is belátták hogy vagy a gyerekért dolgozik az ember, vagy a saját életéért mert a kettő együtt nem megy, éppen ezért nem is erőltetem a gyerek vállalást a jövőben sem senkinél, ha meg ne adj isten olyan nővel hoz össze a sors aki családot szeretne ott el is válnak az útjaink és keresse másnál ezt az opciót, ép ésszel végig gondolva, egy gyereknek sem akarok rosszat hogy ide szülessen.
Aki ezen értetlenkedik, az köszönje a magyar államnak az élhetetlen lepusztított országot.
'Kólát ma se kéne venni a magyarnak.'
Mi bajod a Coca Colával?
Már ne haragudj meg,de te hogy jelented ki azt,hogy egyet biztosan fel lehet nevelni?
Belelátsz mindenki élethelyzetébe?
Nem,sokaknak 1 gyerek felnevelése is megterhelő lenne anyagilag.
Nem mindenki mögött áll 4 nagyszülő,akik pénzelik őket,meg mindegyiknek vállalkozása van,és tömik őket pénzzel.
Akit nem érdekel,hogy a gyerek milyen körülmények között nő fel,annak akár 3-4 is jöhet.
Csak ha a saját szüleit nem érdekli a gyerek sorsa,akkor kit fog?
"Kólát ma se kéne venni a magyarnak."
Akkor banánt,narancsot,citromot se egyél.
Mert az sem terem magyar földön.
De pont ezért nem hal ki az emberiség, mert mégis vállal gyereket boldog boldogtalan, hol ott van hogy két keresetből nem képes kijönni két személy.
Kérdező sajnos a válaszokból is látod,hogy nálunk ez a proli mentalitás érvényesül.
Aztán ha te nem állsz be a sorba,akkor te önző,szingli vagy.
Bezzeg az nem önző,aki a nyomorba szül,csak azért,hogy ne legyen megfosztva a szülőség örömeitől.
Legalább van aki helyettem is vállal, az meg nem az én dolgom hogy b***a el a saját életét és a leendő gyerekéét, de erre úgyis csak utólag jön rá a szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!