Mi ez a nagy oroszbarátság? Elfelejtették néhányan, hogy ha nincsenek a komcsik, akkor most nyugat-európai életszínvonalon élhetnénk?
Figyelt kérdés
NEM JÁROK SZAVAZNI! NEM HISZEK EGYETLEN POLITIKUSNAK VAGY PÁRTNAK SEM! Viszont nem tudom felfogni ép ésszel, hogy ha a fejlett és gazdag nyugat, vagy a korrupcióban még mindig előttünk, életszínvonalban viszont mögöttünk járó oroszok között kell választani, hogy merülhet fel egyesekben hogy az utóbbit válasszák!2017. szept. 4. 21:54
11/17 A kérdező kommentje:
Ne menjünk bele ebbe a vitába! Te az oroszokat tartod testvérnépnek, én a finnugor népeket (akik közül sokan valóban Oroszországban élnek), van aki meg a törököket, mongolokat, vagy japánokat. Ebből is látszódik hogy ha beteg voltam töriórán, ha nem, a magyarság eredete korántsem bizonyított. Máig vita folyik róla.
2017. szept. 4. 22:42
12/17 anonim válasza:
Most nem a töriórához akarok hozzászólni, hanem az első mondatodhoz. "NEM JÁROK SZAVAZNI!"
Szóval bejössz ide a politikai szektorba és elkezded az agitációt, miközben kijelented, hogy te soha nem jársz szavazni. Ezek után hogy vegyük egy szavad is komolyan, ha még ennyit sem vagy képes tenni az országért, hogy valahová odahúzod az x-et.
Tudod én meg azt mondom öreg. Aki nem szavaz, az fogja be szépen a pofikáját és maradjon csendben.
13/17 A kérdező kommentje:
El fogok menni jövőre, életemben először, bár megjegyzem, 25 éves vagyok, és a politika nem érdekel. Nagy dilemma is hogy kire szavazzak. A fideszre biztos nem fogok, az mszpre sem, a jobbiknak sem hiszek már... marad az LMP. Szóval nem fogom be a számat öregem, mert az elmúlt pár évben olyan változások mentek végbe az országban, szellemileg, amire már nekem sem tetszik, aki eddig nagy ívben sz.rt a politikára.
2017. szept. 4. 23:04
14/17 anonim válasza:
'Az oroszok édestestvéreink, az imádott nyugatodhoz meg pont semmi közünk.'
Mondd, neked perkálnak valamit ezért az állandó testvér dumáért?
15/17 anonim válasza:
A mostani Oroszországnak mi köze a Szovjetunió tetteihez? Semmi. Kár ezen lovagolni. Ennyi erővel az olaszokat is szithatnád micsoda gonoszok voltak mert a római birodalom idején mennyi népet elnyomtak
16/17 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy Szovjetúnió, vagy Oroszország (bár a szabadságharc bukását is nekik köszönhetjük), azért van miért tartanunk tőlük.
17/17 anonim válasza:
Meg azért mentalitásban olyan sokat, nem biztos, hogy változtak, hiszen most is egy ex- KGB-s a " cár atyuskájuk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!