Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unjátok még, hogy provokál...

Nem unjátok még, hogy provokáljátok a jobbikosokat?

Figyelt kérdés
Lassan szánalmassá válik ez a folytonos szájtépés, itt internetországban. Attól jobb lesz, ha provokáltok?
2010. máj. 26. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%
ezzel vonácska cserben hagyta a magyarokat sajnos, határon innen és túl is... csalódtam benne, tehát ő is csak olyan mint a többi
2010. máj. 26. 13:11
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Először a Jobbik költségkimutatásával késik, aztán szavazásról. Komolyan mondom, ez a Vona szeret késni.
2010. máj. 26. 13:15
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Első ülésen Orbán ott sem volt. Pedig ő a MINISZTERELNÖK, vagy rosszul tudom? :P Nah, gyönyörű, saját országát nem tisztelte meg. Szégyen gyalázat, kötelet neki. XD
2010. máj. 26. 13:21
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
Ha ezt nekem írtad előző, akkor nem engem találtál meg. Orbánról sincs hiperszuper véleményem.
2010. máj. 26. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Azoknak írtam, akik Vona késésén lovagolnak :)
2010. máj. 26. 13:29
 16/20 anonim ***** válasza:
2010. máj. 26. 13:32
 17/20 anonim ***** válasza:
23%

"Mindenki elhiheti, hogy akár a Marsra is elmentem volna"

Tehát, először nem tudja lemondani a rádióbeszélgetést, másodszor, nem megy el, harmadszor, nyilatkozik egy ilyet.

2010. máj. 26. 13:34
 18/20 anonim ***** válasza:
23%
Én még annyit tennék hozzá, hogy ha egyszer elfelejtenék bemenni a munkahelyemre biztosan kirúgnának. Egész gyorsan menne a parlamenti létszámcsökkentés, ha ott is így menne. De hát az a 34 ember leszarja, hogy van egy olyan munkája, hogy parlamenti képviselő.
2010. máj. 26. 13:34
 19/20 BlackSword ***** válasza:
0%

ma 13:11!

Ez nem is volt kétséges... Hogy Gorbacsovot idézzem: "Már én vagyok az SZKP első titkára, már nem kell folyton hazudnom."

És azért mégis csak érdekes, hogy idáig meg ugye arról ment a vita, és arról ágáltak, hogy a Fidesz megvalósítja és ellopja a Jobbik programját... Most meg kiderül, hogy ez a program a Jobbiknak sem érdekes annyira... Érdekes... Ők hangoztatják, hogy magyarok így, magyarság úgy... Akkor talán úgy kellett volna szerveznie az idejét Vona képviselő úrnak, hogy odaérjen időben... És őt akartátok miniszterelnöknek, hogy az ország vezetését irányítsa... egy munkanapját sem sikerült...

És köszönöm szépen, még mielőtt azzal jönnétek, hogy Viktor meg az első országgyűlésen nem volt ott... hasonló a véleményem rola is...

2010. máj. 26. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
16%
Amilyen az adjon Isten, olyan a Fogadj Isten.
2010. máj. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!