Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz kormányváltás...

Szerintetek lesz kormányváltás jövőre?

Figyelt kérdés

Nagyon remélem hogy a jobbik lesz. Az egyetlen korrekt kormány , lehet hogy a pénz körül forognának sőt biztos, de könyörgök a Fidesz mit csinál!?

De a Jobbik leagalább csinálna valamit , valami hasznosat, ami nem visszahúzná Magyarországot.

Szélső jobboldali párt : na igen , nem értem mi azzal a baj , hogy védik az értékeinket és azt akarják hogy az ország több év múlva is Magyarország legyen magyar emberekkel,kultúrával. Oké hogy liberalizmus, emberközpontúság , egyenlőség DE ez csak akkor jó hogyha pár éven belül olyan ország akarunk lenni mint Németország , persze tárdadalmilag ( sok migráns) mert gazdaságilag nehéz lesz elérnünk azt a szintet.

Van még a roma kérdés. Ne legyünk előítéletesek, rasszisták. Nos nekem semmk bajom nincs az emberek BŐRSZÍNÉVEL,de a VISELKEDÉS már más kérdés.

25 romából egy az aki normális , és nem bűnöz,rongál,erőszakos,de lehet sokat mondtam.

Tehát ez a roma kérdés semmi liberalizmus ellenes dolog csak arról.van szó hogy nem akarunk erőszakos állatok mellett élni.

Ki ért egyet hogy a Jobbik lenne a megoldás.?

2017. aug. 28. 10:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

A közvéleménykutatók szerint a felnőtt lakosság 10-15 százaléka gondolja úgy, hogy a Jobbik lenne a megoldás.

[link]

2017. aug. 28. 10:22
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Remélem nem lesz. Ez az emberek érdeke. Fidesz csinált. Nagycsaládos adókedvezményt, CSOK-ot, közmunkát, stb. A Jobbik egy vicc. Még az alap emberei is kiléptek a pártból. Mert Vona 180 fokos fordulatot vett.
2017. aug. 28. 10:33
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
Jövőre se lesz, sőt, azután se lesz, mivel a Fidesznél jobban kormányzó társaságot senki nem tud felmutatni.
2017. aug. 28. 10:37
 4/16 anonim ***** válasza:
42%
nem
2017. aug. 28. 10:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha meglesz akkor még a szembeszomszédom kombi trabantja, akkor biztosan lesz kormányváltás jövőre.
2017. aug. 28. 10:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

,,na igen , nem értem mi azzal a baj , hogy védik az értékeinket és azt akarják hogy az ország több év múlva is Magyarország legyen magyar emberekkel,kultúrával"

A probléma pusztán ezzel az, hogy papíron szerepel. Azt tényleg óriási értékek védése volt, amikor szétverte a Jobbik a saját miskolci és miskolc környéki szervezeteit pusztán azért, hogy Csanádék rövid időre teljes hatalomra kerüljenek.

2017. aug. 28. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
39%

gyávák az emberek ez a legnagyobb baj

2 bitbe gondolkodnak mszp-fidesz a maradi gondolkodásukat nem nagyon lehet ledobatni velük

olvass itt kérdéseket! azt mondod utálod a fideszt egyből gyurcsányhívőnek kiáltanak ki igaz gyurcsánynak már köze nincs az mszphez

erről a 2 pártról tudjuk hogy xar, de ezekbe gondolkodnak a buták mert csak ennyit fog fel a kis agyuk

jövőre megyek a jobbikra szavazni ők nem kaptak még lehetőséget és kíváncsi vagyok mit művelnének, rontani nem tudnak a helyzeten hisz 27 éve hanyatlik az életszínvonal ha a jobbik csak stagnálást tud produkálni már az is siker

2017. aug. 28. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
Hanyatlásnak nem mondanámazt, hogy majdnem minden családban két újszerű autó van, laptop minden gyereknek és az építkezések is elszaporodtak. Csak megnőttek az igények is.
2017. aug. 28. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
16%

A Jobbik jelenleg nem kormányképes, senki nem lépne vele koalíciós kormányzásra, arra meg gyenge, hogy egyedül parlamenti többséget szerezzen.

A választásokat valószínűleg a Fidesz-KDNP fogja nyerni és ők fognak kormányozni.

2017. aug. 28. 12:28
 10/16 árokpart ***** válasza:
54%
Szerintem lesz kormányváltás hasonlóan mint 1998-ban. Akkor is hasonlóan erős volt az akkori Horn-kormány , de a Kisgazdapárt koalícióra lépett a Fidesszel. Most szerintem Vona-Kunhalmi kormány lesz ami akár jó is lehet. Legalábbis remélem.
2017. aug. 28. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!