Szerintetek lesz kormányváltás jövőre?
Nagyon remélem hogy a jobbik lesz. Az egyetlen korrekt kormány , lehet hogy a pénz körül forognának sőt biztos, de könyörgök a Fidesz mit csinál!?
De a Jobbik leagalább csinálna valamit , valami hasznosat, ami nem visszahúzná Magyarországot.
Szélső jobboldali párt : na igen , nem értem mi azzal a baj , hogy védik az értékeinket és azt akarják hogy az ország több év múlva is Magyarország legyen magyar emberekkel,kultúrával. Oké hogy liberalizmus, emberközpontúság , egyenlőség DE ez csak akkor jó hogyha pár éven belül olyan ország akarunk lenni mint Németország , persze tárdadalmilag ( sok migráns) mert gazdaságilag nehéz lesz elérnünk azt a szintet.
Van még a roma kérdés. Ne legyünk előítéletesek, rasszisták. Nos nekem semmk bajom nincs az emberek BŐRSZÍNÉVEL,de a VISELKEDÉS már más kérdés.
25 romából egy az aki normális , és nem bűnöz,rongál,erőszakos,de lehet sokat mondtam.
Tehát ez a roma kérdés semmi liberalizmus ellenes dolog csak arról.van szó hogy nem akarunk erőszakos állatok mellett élni.
Ki ért egyet hogy a Jobbik lenne a megoldás.?
A közvéleménykutatók szerint a felnőtt lakosság 10-15 százaléka gondolja úgy, hogy a Jobbik lenne a megoldás.
,,na igen , nem értem mi azzal a baj , hogy védik az értékeinket és azt akarják hogy az ország több év múlva is Magyarország legyen magyar emberekkel,kultúrával"
A probléma pusztán ezzel az, hogy papíron szerepel. Azt tényleg óriási értékek védése volt, amikor szétverte a Jobbik a saját miskolci és miskolc környéki szervezeteit pusztán azért, hogy Csanádék rövid időre teljes hatalomra kerüljenek.
gyávák az emberek ez a legnagyobb baj
2 bitbe gondolkodnak mszp-fidesz a maradi gondolkodásukat nem nagyon lehet ledobatni velük
olvass itt kérdéseket! azt mondod utálod a fideszt egyből gyurcsányhívőnek kiáltanak ki igaz gyurcsánynak már köze nincs az mszphez
erről a 2 pártról tudjuk hogy xar, de ezekbe gondolkodnak a buták mert csak ennyit fog fel a kis agyuk
jövőre megyek a jobbikra szavazni ők nem kaptak még lehetőséget és kíváncsi vagyok mit művelnének, rontani nem tudnak a helyzeten hisz 27 éve hanyatlik az életszínvonal ha a jobbik csak stagnálást tud produkálni már az is siker
A Jobbik jelenleg nem kormányképes, senki nem lépne vele koalíciós kormányzásra, arra meg gyenge, hogy egyedül parlamenti többséget szerezzen.
A választásokat valószínűleg a Fidesz-KDNP fogja nyerni és ők fognak kormányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!