Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még mindig nem elég belőlük?...

Még mindig nem elég belőlük? Mit kell még tennie a Fidesznek ami kellően megaláz valakit és végük lesz?

Figyelt kérdés

Most volt a nézőpont kutatásában, hogy a nagy többség még újra választaná ezt az elmebeteget. De könyörgöm....->

[link]

MI KELL MÉG?? Most ez csak kérdés nem trollkodás.

2017. jún. 10. 22:14
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy érzi magát aki az ilyet támogatja?
2017. jún. 10. 22:15
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Fel kellene végre fogni, hogy a magyar embereknek ez jó.

Az átlag magyar primitív és kegyetlen életszemlélettel bír, ahol a gyenge, életképtelen elbukik és az erős, életrevaló győzelmet arat.

Mégis hogy várod el egy ilyen néptől, hogy a Fidesz ellen forduljon, amikor tökéletesen megfelel nekik az általuk vallott ideológia?

Gyökereiben nem a Fidesszel van probléma, hanem magukkal a magyarokkal. A Fidesz csak ebből növi ki magát. Nem lenne ilyen sikeres, ha maguk a magyarok nem támogatnák ennyire.

Nehéz ezt megérteni?

2017. jún. 10. 22:33
 3/23 A kérdező kommentje:

60% lehet benne valami, de nem erről van szó. Hanem arról hogy a pofáncsapott szolga szerepét játsszák el. Hogy lehet ezt kibírni? Mazochista nép csak nem lehet...

Mert az a törvény az. Bemosnak egyet vele ököllel a tanulóknak.

2017. jún. 10. 22:36
 4/23 anonim ***** válasza:
78%

Azok szavaznak rá, akik agymosásban nőttek fel. Egy ismerősöm eléggé befolyásolható, (mellette sokan mások is) amióta az eszét tudja, m1-et és tv2-őt néz. A híreket sosem hagyja ki.

Legutóbb vitába keveredtünk, mert szerinte nem kéne mindenkinek hisztiznie Orbán miatt, mivel rendszerváltás óta ő a legjobb miniszter. Ráadásul ő "ad a népnek", szavaival szólva.

Úgy zárult a beszelgetés, hogy akkor menjél haza és zavazz Orbánodra. (Vicces mert ez a beszelgetés nem Magyarországon történt.)

De volt, hogy egyszer valaki mondott valamit, hogy a vajdaságiak milyen rosszul élnek, szegények. Erre megszólal, "Mert a ge.i Soros".

Na itt nekem elég is volt:D (Ugyan mi köze.. na mindegy.)

Szóval a kérdésedre a válasz, azért szavaznak rá mert agymosottak és akkor sem pártolnának el tőle ha a saját szájával azt mondaná Orbán, hogy szétlopta az országot.

(Mondjuk tetteivel elég egyértelmű, hogy lecsonkította már, de nekik ez nem esett le...)

Én már ott tartok, hogy mindegy ki, csak ne a Fidesz.

2017. jún. 10. 22:36
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

Majd ha nem lesz elég fiatal,egyedülálló adóztatható az országban,mert mind elmegy,akkor majd a nyugdíjas és a családos is nekikezdhet pánikolni.

Addig még van kiről lehúzni még 1 bőrt,addig nekik ez jó.

2017. jún. 10. 22:43
 6/23 anonim ***** válasza:
51%

Pedig pont erről van szó. Egy mazochista, jobbágynépről van szó.

2017. jún. 10. 22:46
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

A múltkor hallottam két öregasszonyt beszélgetni a buszmegállóban.

A téma az volt, hogy ők mennyit szenvedtek annak idején, amikor "lyányok vótak", bezzeg ezek a maji fijatalok! Ezek csak szemét mind és nem akarnak úgy szenvedni, mint ők!

Szó szerint ezt mondta az egyik, a másik meg sűrű bólogatásokkal helyeselt.

Szerintem ezt nem kell ragozni. Ilyenek a magyarok nagyrészt. Valahogy erőltetik, hogy minél nehezebb legyen az élet és minél élhetetlenebb legyen az ország, mert ők akkor érzik magukat elemükben, ha minél nehezebb egy munka, kínlódhatnak vele, ha megmutathatják, hogy ők mennyire szívósak vagy nem is tudom. De szerintem mind ismerjük ezt a hozzáállást, vannak ilyen emberek mindannyiunk környezetében.

Erre a Taigetosz-törvényre is sok olyan hozzászólás érkezett, ami alsóbbrendűnek nyilvánítja az érintetteket és örömködik a vesztükben. Hallgattam a Music FM-en a nekik írt hozzászólásokat és olvastam neten is kommenteket.

Akinek meg nem tetszik ez a begyepesedett világkép, az elmegy innen. Sokan meg is teszik. Főleg a fiatalok, akiken a jövő múlna. Ez van.

2017. jún. 10. 22:59
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Én még csak diák vagyok, de számomra eleve ez a törvény érthetetlen. Volt középiskolában egy osztálytársam, aki enyhén autista volt. Konkrétan látszódott rajta hogy nem normális, viselkedési problémái voltak, de nem volt olyan súlyos hogy ne mehessen emberek közé. A szülei, pont emiatt hogy nem súlyos, nem is intéztek neki papírt, nem vitették külön iskolába. De hogy mennyi szenvedéssel járt neki és nekünk...

A viselkedése miatt elég hamar ki lett közösítve. Pontosítok, ez nem jó megfogalmazás. Nem szekáltuk, piszkáltuk, stb, egyszerűen nem lett befogadva. Holott a mi osztályunkban nem volt "klikkesedés", nem voltak csoportok. Mindenki mindenkivel jóban volt. Ahogy teltek az évek, egyre jobban alkalmazkodtunk hozzá, de így se sikerült teljesen befogadni.

Tanulási nehézségekkel nemigen küzdött. Értetlen volt, hülyeségeket kérdezett, de 4-es átlagot tudott végig produkálni. Nekünk viszont rengeteg óránk ráment arra, hogy a tanár vele foglalkozott. Egy-egy abszurd kérdése miatt 10-15 perc elment az órából, ami egy-egy tanév alatt nekünk jónéhány óra kiesés volt, holott mi tudtunk volna haladni.

Persze így visszagondolva, a múltra tekintve elviselhető volt, csak nagyon nehéz. Sokszor hátráltatott és sosem vált igazán a közösségünk tagjává. Márpedig ha ebből indulok ki, ez a törvény kész katasztrófa. Gyerekek és diákok ezreinek fogja az életét tönkretenni. A betegekét azért, mert külön figyelem kell nekik, hogy normálisan haladjanak. Ha ezt nem kapják meg, nem fognak tudni normálisan tanulni. A többieknek pedig azért, mert ennek a külön figyelemnek ők isszák meg a levét. Lassabban fognak haladni, hátráltatva lesznek. Az egyetlen "előnye", hogy a későbbiekben sokkal elfogadóbbak lesznek, nem idegenként tekintenek majd a betegekre. De egy iskolában ez az eredmények romlásához vezethet, ami pedig az életükben jelenthet majd hátrányt, ha pl: nem veszik fel őket arra az egyetemre amelyikre menni szeretnének.

2017. jún. 10. 23:45
 9/23 anonim ***** válasza:
81%

A fidesznek akkor lesz vége, ha

1.: Valami oltári nagy, világraszóló sundám-bundám kerül a nyilvánosság elé, ami még az agymosottak szemét is kinyitja. Mint tudjuk, amilyen birka nép a magyar ez úgysem történik meg.

2.: Vagy valami belső harc vagy viszály miatt szétesik a párt. De ez ilyen úgysem lesz, mert mindenki, aki számít közel ül az aranytojást tojó tyúkhoz.

Ahogy Mikola elvtárs is megjósolta, ha egyszer hatalomra kerülnek, 20 évig bebiztosítják a helyüket:

https://www.youtube.com/watch?v=LjqGzDqftRw

2017. jún. 11. 00:05
 10/23 A kérdező kommentje:
69% ige, meg még egy dolog: akkor veszít ha elveszti az állandó háborút. Ezt már elvesztette. De meddig tűrünk még???
2017. jún. 11. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!