Még mindig nem elég belőlük? Mit kell még tennie a Fidesznek ami kellően megaláz valakit és végük lesz?
Most volt a nézőpont kutatásában, hogy a nagy többség még újra választaná ezt az elmebeteget. De könyörgöm....->
MI KELL MÉG?? Most ez csak kérdés nem trollkodás.
Én nagyon sokat vagyok külöböző emberek közelében mert sokat utazok tömegközlekedéssel meg sokat járok munkám miatt más helyekre ahol szintén várótermekbe vagy akárhol hallom az emberek beszélgetését és szinte az emberek 99% a szidja a kormányt és nem egy olyan ember szájából hallottam azt hogy ő szinte nem is volt szavazni életébe soha, de most csak azért fog elmenni hogy elbukjon a fidesz és kb mindegy neki ki kerül a helyére, de bukjon a fidesz. És még sokan mások szidják a kormányt. Idősebb emberektől hallom leginkább a szidást de a fiatalok a 20-30 évesek is minden áron kormányváltást akarnak.
Én nem tudom hogy az index mi alapján mérte fel ezt az eredményt mert vagy csalás, vagy valami befolyás de kizártnak tartom hogy a jelenlegi kormány megfogja nyerni jövőre a választásokat, ha esetleg meg is nyerné azt tuti csalással fogja.
Rajtuk kívül mindegyik párt jobb, nem sokkal mert mindegyik politikus egy sz@rházi de nem ennyire mint orbán és haverjai.
Hogy egy kicsit rákontrázzak a 4-es és a 7-es válaszoló agymosásról szóló kommentjeire, leírom a saját tapasztalataimat az ismerősi körömből:
1. Egész életében fideszes ismerősöm reagálása társaságban, azzal kapcsolatban, hogy 27%-os áfa milyen magas:
- Most mit izéltek ezen? Régen a kommunizmusban mi volt? Volt két disznód, abból egyet elvittek. Volt 10 tojásod, abból ötöt leadtál. Akkor 50% volt az adó. És itt szidjátok Orbánt, mert nála 27%?
Mikor egy másik ismerősöm megkérdezte, hogy ezzel a logikával, ha Orbán 45%-os adót vezetne, akkor is támogatná? Mert az is kisebb, mint az 50%... Kapásból rávágta, hogy igen...
2. Egy ismerősöm egy idősek otthonában dolgozik, ahol lakik egy orbán fanatikus idős néni. Lényegében semmiről sem lehet beszélni, csak arról, hogy Gyurcsányt akasszák fel, míg orbán Magyarország megmentője, ráadásul milyen jóképű férfi... Választás előtt 2 hónappal, már veri az asztalt, hogy intézzék el neki, hogy mozgóurnával szavazhasson. A történet pikantériája, hogy a néni súlyosan demens, arra sem emlékszik, hogy a lánya néhány évvel ezelőtt elhunyt autóbalesetben...Valamiért orbán mélyebb nyomott hagyott a néniben..
3. Ez a történet velem történt meg. Az egyetemi szobatársam sírva fakadt (!!!) amikor megtudta, hogy a lakóhelyének utcáját valami kommunista emberről átnevezték valami virágnevű utcára. Örömkönnyeivel az arcán bizonygatta, hogy örökké hálás lesz ezért a kormánynak...
Summa summarum: Isten óvja Magyarországot, ha ezek az emberek szavazni fognak a következő választáson...
Időpont ma 00:26
Ez nagyon durva. Ennyi erővel tőle elvehetnének mondjuk 49,9% adót, mert az még mindig kevesebb, mint az 50%... Én megmondom őszintén, hogy amíg az a "szocis" generáció ki nem hal, akik abban a rendszerben éltek és dolgoztak, azok ezt fogják újra megszavazni... A legtöbb fiatalnak hiába van már esze és látja, hogy mi megy itt, nincsenek annyian, akik letudnák őket szavazni, ezért marad a kivándorlás. Csak sajnos azt sokan elfelejtik, hogyha nagymamák/nagypapák lesznek és évente 2-szer látják majd az unokát, az nekik is rossz (?) lesz. És mégis inkább ezt választják. Igaza van az előttem szólóknak: sajnos rengeteg a buta ember, akiket meglehet vásárolni és tényleg elhiszik azt a propagandát, amit előadnak nekik.
"Az átlag magyar primitív és kegyetlen életszemlélettel bír, ahol a gyenge, életképtelen elbukik és az erős, életrevaló győzelmet arat. "
Ennyi. Ha jársz a világ különböző országaiban és megismered a helyieket rájössz, hogy itt az emberek abban lelik örömüket, hogy ők a kemények, a harcosok, a szenvedők, a küzdők és minden más rossz, minden más gyenge és és szerencsétlen.
De ők az igazi keményen dolgozó, szívós, kitartó, egész élet szenvedésében edződött f***agyerekek.
Ez magával hozza, hogy nagyban kell a Soros, akivel lehet harcolni, kicsiben meg fikázni másokat, irigykedni, beszólni, utálni a szomszédot, amiért jobban megy neki, utálni a fiatalokat, amiért ebből nem kérnek (és lusták és hazaárulók) stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!