Botkát direkt választotta az MSZP hogy ne legyen valódi konkuranciája a Fidesznek?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé hiteltelen és esélytelen figura ez a Botka, az az érzésem azért választották hogy "elvigye a balhét" és valójában az MSZP eladta a szavazatait (vagyis egy részét) a Fidesznek... köztudott az MSZP így is "jól jár" sőt jobban! Vélemény? Van aki szipmatizál ezzel a Botkával és miért?2017. máj. 30. 15:50
1/8 anonim válasza:
Akkor mutatnál egy jobb MSZP-s politikust, aki esélyesebb lenne.
2/8 anonim válasza:
Nem, azért választották Botkát, mert nincs jobb.
3/8 anonim válasza:
Fizessenek a gazdagok, a Rolex meg a kezén. :D
Hiteltelen.
5/8 anonim válasza:
Volt egy elméletem, hogy az MSZP azert vitte ezt a gyászos politikát az elmúlt 8 évben, mivel nehány fontosabb embere alkut kötött a Fidesszel hogy pártízmilliárdért hagyják a Fideszt és megfúrnak mindent a baloldalon.
Viszont ez a Botka tenyleg a helyi erősembere az MSZPnek, nala tenyleg nem tudnak "normalisabb" jelöltet szerezni.
6/8 anonim válasza:
Szánalmas és egyben vicces, hogy az MSZP még mindig ott lehet a politikában ahol van. A jövő a jobboldali pártoké, Viktor király is felismerte ezt, azért forgolódik jobbfelé. A nemzetközi helyzet jól a kezére játszik. A Jobbik meg öngyilkos lett. Ki lesz így a Fidesz kihívója jövőre?
8/8 anonim válasza:
Az még a legkülönb a többi közt.
Bár az én véleményem szerint a szanyi-kapitány illett volna legjobban a dologra! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!