Váltást akarók, "rejtőzködők', ti kire szavaznátok egy ilyen előválasztáson?
hát az eredmény ez lett. Ti melyik jelöltségét tartjátok megfelelőnek? Melyikkel értetek egyet miben/miért/hogyan?
Melyik és melyik pártja/mozgalma lenne a megfelelő?
Főleg a nemtudja táborra vagyok kíváncsi, akiknek jelenleg nincs pártjuk. Akiknek van azok úgy is leírják hogy melyik a leggyengébb százalékban mert és a többi és a többi. Ez a téma így nem izgat.
A nem tudja, miért? És milyen esetben tudná erről mondjuk? Mire vágyik? Mi hiányzik jelenleg száméra ezekből vagy a porondról?
Botka Lászlót nem tartom alkalmasnak, miután a gazdagokat Mészáros Lőrinccel és Habony Árpáddal azonosította, ami maga a Habonyi retorika.
Gyurcsány Ferenc, na ne vicceljünk. A Fidesz 2/3-át, a baloldal szétverését neki köszönhetjük.
Fekete-Győr nem fog beszállni egy ellenzéki összefogásba, és a többi ellenzéki párt sem közösködne vele, bár őt alkalmasnak tartanám.
Kovács Gergely egy viccpárt vezetője, kezeljük őt a helyén. Az MKKP jó dolgokat csinált, de Kovács azért közös jelöltnek túlzás lenne.
Gulyás Márton nem politikus, és szerintem az ország nagy része nem is tudja vele azonosulni.
A többi ember szerintem vállalható lenne. Jobboldali politikusokat viszont hiányolok. Bár tudom, hogy a jobboldal egyáltalán nem szeretne közösködni a baloldallal, viszont nem lenne hátrány, ha az Orbán-rezsim túlhatalmát meg akarjuk szüntetni.
Vagy én v senki.
Na viccet félre, a jelenlegiek közül senki
Keménykezű kéne de az meg csak akkor ha jó irányba megy. No agyoniskolázott és no futballista. Ismerek ilyeneket de hiába írok neveket...
"Keménykezű kéne de az meg csak akkor ha jó irányba megy."
Jelenleg is ez jelenti a megosztottságot, hogy ki mikor megy a jó irányba. Kinek melyik politikus jelenti a jó irányt?
"Az lényegtelen, hogy kinek mi mit jelent jó irány csak egy van!!!"
Ez így van. De az egyik oldal szerint az ő iránya az egyetlen jó irány, a másik oldal szerint pedig az az egyetlen jó irány, amit ő gondol. Bonyolult, mélyen gyökerező dolog ez! :D
MINDEN HELYZETBEN CSAK EGY JÓ IRÁNY VAN!
Migránskérdésben pl:
Jó:Segítsük őket otthon, ne háborúzzunk más országában.
Kontra
Biztassuk az elindulásukat, így osszuk, úgy osszuk, vigyük ide oda, vadásszunk embercsempészeket, egyezkedjünk a törökökkel stb.
Vagy: nincs elég gyerek
Jó irány: mérjem fel ki vállalna gyereket ha tehetné, és azokat 0 önerő mellett támogassam. Akár úgy, h egyedileg kompenzálom a havi bérét 700.000 ft ig 6 évre.
Kontra
Sírás rívás, csok ami ugye tehetősebbeknek való, meg már meglévő gyerekre is kapod, meg nagy sz.. t ér mert ennek örömére jól megemelték az ingatlanárakat, meg az építőipar is drágult, (nonszenz, hogy itt a rokonaim 15-20 éves gyerekekkel vették igénybe csak mert belefér meg két ház jobb mint egy.
Tehát mindig az egyik irány a helyes csak szokássá vált akkor is pofázni mikor nincs igazad, meg akkor is hallgatni mikor igazad van.
Ennyi ennek a dolognak a gyökerezési mélysége.
És nem csoda, hogy sokan nem szavaznak..
Mielőtt elfelejtem szeretem a pirospacsikat, nem a %-ért válaszolok
Aki váltást akar, az azt is tudja, hogy külföldi segítség nélkül nem lesz itt váltás.
Ha meg lesz külföldi segítséggel, akkor meg nem biztos hog az lesz, amit a váltani akarók megálmodtak...
Őszintén...
Összefog a ballib a Jobbikkal, elűzik Orbánt, és akkor mi lesz?
Egymás hátában forgatják majd a kést a koncon való marakodásban...
EZÉRT rejtőzködik a baloldali meg a széljobb szavazó...
Mert tudják, hogy még ez a kormány is jobb annál, mint ha a maradék ellenzék egymás torkának esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!