Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon még hányszor akar jönni...

Vajon még hányszor akar jönni Magyarországra Putyin, miért jön egyre sűrűbben? Nem unja már senki ebbe az országba, hogy ő van itt a legtöbbet?

Figyelt kérdés

2017. aug. 27. 23:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem egyre sűrűbben jön. Most csak a dzsudó világbajnokság miatt jött, mert a valami dzsudó világizé tiszteletbeli elnöke vagy mi, illett itt lennie.

Miért unnám, semmi bajt nem csinál.

2017. aug. 29. 03:20
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 03:20

Akkor valamiről csúnyán lemaradtál, mert nem csak a judo miatt jött...

Hanem megint az atomenergiáról fröcsögtek, mint mindig.

És állítólag januártól elkezdődik Paks2 építése.

Sajnos.

2017. aug. 29. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszed. Én ugyan nem hallgatóztam, de más se nagyon tudott.

Az lett volna az illetlen dolog, ha meg sem hívják, vagy el se jön, vagy ha már itt van, akkor csak részt vesz egy valami meccsen vagy min, aztán senkinek egy szót se szólva hazamegy. Ő is ember.

Paks meg megy, ahogy tervezve volt. Nem?

2017. aug. 29. 17:35
 14/20 A kérdező kommentje:

"Nem tudom honnan veszed."

Aki hallgatja, figyeli a híraket, az mindenről értesül...

De látom, erről te nem tudsz! :D

[link]

Erről nem tetszettél tudni? :D

Hazudtam? :D

2017. aug. 29. 17:50
 15/20 anonim ***** válasza:
"fröcsögnek" az atomenergiáról? itt te vagy az aki fröcsög
2017. aug. 29. 18:57
 16/20 A kérdező kommentje:

ma 18:57

De vicces :D

Jókat tudok rajtatok röhögni, akik annyira ragaszkodnak a maffia kormányhoz és az orosz nagyhatalomhoz :D

2017. aug. 29. 20:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Én meg rajtad röhögök ahogy vergődsz. :D
2017. aug. 29. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:

És?

Atomenergiáról nem ír a betett cikk se. Igaz, hogy arról sem, hogy felajánlotta Orbánnak, hogy ad neki dzsúdó leckéket csak úgy barátilag.

Lehet, hogy beszéltek a földgázról is. Biztos megkínálták valami finom étellel is.

Bocs; de akkor már hadd segítsek a magyartanulásban egy kicsit: nem "már", hanem még a MÉG a helyes magyarul. Nem already , mint angolul lenne. Nem könnyű a magyar, tudom.

2017. aug. 29. 20:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Paks2 építése ,sajnos? Járjunk úgy mint a németek akik beszüntették a atomipart, megújulóra álltak át, de az kevés és a franciáktól vesznek áramot akik atomerőműben állítják elő? Komolyan? Ennyire azért ne legyél szűk látókörű. Paks2 jó dolog, főleg, hogy oroszok csinálják, bennük azért jobban lehet bízni, csak Csernobil miatt vannak előítéletek, de aki tudja ott spórolás volt dögivel mert akkor nem számított a balesetvédelem az más rendszer volt és nem grafit alapú Paks meg 9-es erősségű földrengést fog kibírni a mostani 7.2 helyett, ja, hogy törésvonalon van? Magyarországon 6.3 volt a legnagyobb Komáromban 18. században, Ulosó júliusban Nagykanizsán volt 2.3.. nem kell parázni.
2017. aug. 30. 09:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Akármennyire fáj a ballibnek, de Putyin egy sikeres politikus és egész jól eligazgatja azt a posztkomcsi szemétdombot.

Én se kedvelem, mert orosz ('56...) de ez van. Mégis kivel menjen a biznisz? A brüsszeli impotens politikusokkal, vagy az amcsikkal, akik csak azzal vannak elfoglalva 25 éve, hogy olcsó legyen náluk a benzin?

2017. aug. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!