Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örültök, hogy Putyin...

Tgt kérdése:

Ti örültök, hogy Putyin díszpolgár lesz?

Figyelt kérdés

Amíg a szomszédos országok az EU-val kapcsolatos stratégiai döntésekről egyeztetnek Macronnal, a magyar kormány Vlagyimir Putyint várja Budapestre, és egyetemi díszpolgári címet adományoz neki.

[link]

2017. aug. 25. 12:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
19%
Helyes! Ezzel is megmutatjuk az Európai Uniónak, hogy nem leszünk a csicskáik. Német árakat teremtettek hazánkban, elkérik aki nekik jár, de német béreket már nem akarnak hozni, pedig kellene. Egyre inkább nem lehet már megélni ebben a szar országban a nyugati árak - keleti bérek mellett. Épp ezért nincs más választásunk mint a Keleti nyitás, aminek Putyin is az egyik főszereplője.
2017. aug. 25. 12:28
 2/23 anonim ***** válasza:
6%
Igazad van, mennyivel jobb lenne Macronnak nyalni Putyin helyett...
2017. aug. 25. 12:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Aztán majd bő ötven év múltán jön a szokásos vhar a biliben, hogy micsoda méltatlanság, hogy ilyen ember lehet díszpolgár.

[link]

2017. aug. 25. 14:47
 4/23 anonim ***** válasza:
87%

"Igazad van, mennyivel jobb lenne Macronnak nyalni Putyin helyett..."

Az gondolom, fel sem merült benned, hogy anélkül is lehet létezni, hogy nyalnánk valakinek. A "kiállok valaki mellett, egyetértek valakivel" általában nem azt jelenti, hogy "tövig benyalok neki", legfeljebb az egybites fideszes felfogás szerint.

2017. aug. 25. 14:50
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy ?
2017. aug. 25. 15:04
 6/23 anonim ***** válasza:
4%
4, az egybites ballib szerint pedig putyinnal találkozni nyalás, macronnal találkozni viszont "egyetértés és kiállás".
2017. aug. 25. 15:41
 7/23 MolotovPunk ***** válasza:
73%

Putyin nem akar véletlenül Magyarországra költözni?

Lassan már többet tartózkodik kis hazánkban,mint russiában.....

Magyar kormány?Hm.Ez most vicc? :D

2017. aug. 25. 15:55
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

# 6/7 Időpont ma 15:41

Tehát putyinkával találkozni egyenlő egyetemi díszpolgári címet adni neki? Fidióta...

2017. aug. 25. 18:29
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi a faxért kellene ennek örülnöm? Nem lesz tőle jobb az életem.
2017. aug. 26. 00:03
 10/23 anonim ***** válasza:
78%

Én erdélyi vagyok, de megvan erről a magam véleménye. Amikor még virágzott a kommunizmus a diktátor felesége számos díszdoktori címet szerzett magának (4 osztálya volt csupán, és a szén- dioszidot (CO2) szénkettőoxidnak olvasta :D sokáig forgott úgy a köznyelven mint "COdoi". Szerintem ez az élő példa arra hogy hol tart a demokratikus(!) Magyarország (mint anno a kommunista Románia).

*ezzel természetesen nem azt akartam kifejezni hogy Románia bármivel is jobb lenne, csak a példám érthetősége miatt említtem meg

2017. aug. 26. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!