Ti örültök, hogy Putyin díszpolgár lesz?
Amíg a szomszédos országok az EU-val kapcsolatos stratégiai döntésekről egyeztetnek Macronnal, a magyar kormány Vlagyimir Putyint várja Budapestre, és egyetemi díszpolgári címet adományoz neki.
Aztán majd bő ötven év múltán jön a szokásos vhar a biliben, hogy micsoda méltatlanság, hogy ilyen ember lehet díszpolgár.
"Igazad van, mennyivel jobb lenne Macronnak nyalni Putyin helyett..."
Az gondolom, fel sem merült benned, hogy anélkül is lehet létezni, hogy nyalnánk valakinek. A "kiállok valaki mellett, egyetértek valakivel" általában nem azt jelenti, hogy "tövig benyalok neki", legfeljebb az egybites fideszes felfogás szerint.
Putyin nem akar véletlenül Magyarországra költözni?
Lassan már többet tartózkodik kis hazánkban,mint russiában.....
Magyar kormány?Hm.Ez most vicc? :D
# 6/7 Időpont ma 15:41
Tehát putyinkával találkozni egyenlő egyetemi díszpolgári címet adni neki? Fidióta...
Én erdélyi vagyok, de megvan erről a magam véleménye. Amikor még virágzott a kommunizmus a diktátor felesége számos díszdoktori címet szerzett magának (4 osztálya volt csupán, és a szén- dioszidot (CO2) szénkettőoxidnak olvasta :D sokáig forgott úgy a köznyelven mint "COdoi". Szerintem ez az élő példa arra hogy hol tart a demokratikus(!) Magyarország (mint anno a kommunista Románia).
*ezzel természetesen nem azt akartam kifejezni hogy Románia bármivel is jobb lenne, csak a példám érthetősége miatt említtem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!