Ti örültök, hogy Putyin díszpolgár lesz?
Amíg a szomszédos országok az EU-val kapcsolatos stratégiai döntésekről egyeztetnek Macronnal, a magyar kormány Vlagyimir Putyint várja Budapestre, és egyetemi díszpolgári címet adományoz neki.
# 18/20 Időpont tegnap 21:37
A magyar GDP 5-10%-ának megfelelő pénz évente? :-) Ja, de tudom, cserébe 50%-ot visznek ki, hogyne...
De igazából játszhatjuk azt is, hogy mit adott nekünk a cáratyus. Padlássöpréseket, fekete volgát, sortüzet civilekre, akik nem hogy tüntettek vagy vonultak volna, csak mentek haza, vagy munkába. De voltak tizen, úgyhogy közéjük kellett lőni.
Tényleg, mennyivel jobbak!
# 22/22 Időpont tegnap 08:20
És ki borult le előtte? Mi ez az agyhalott szöveg? Én csak korrigáltam a hazugságod.
Ennyi erővel ők egyébként felhozhatnák a kalandozásainkat, hogy azért nem segítettek soha, mert végigraboltuk őket párszor.
Trianonban ugyanúgy benne volt a "kelet", mint a "nyugat". leginkább az oroszok. Csak mondom. Pont a csúnya USA meg a Nyugat rugdosta ki a románokat, hogy ne akarjanak már Budapestig menni.
És látod ez a baj. A keletnek csontig nyalunk, a nyugatra meg anyázunk, pedig nem, egyik sem volt jobb hozzánk a történelemben.
Csak most igen, kiemelkedően. Ezt kéne nem elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!