Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örültök, hogy Putyin...

Tgt kérdése:

Ti örültök, hogy Putyin díszpolgár lesz?

Figyelt kérdés

Amíg a szomszédos országok az EU-val kapcsolatos stratégiai döntésekről egyeztetnek Macronnal, a magyar kormány Vlagyimir Putyint várja Budapestre, és egyetemi díszpolgári címet adományoz neki.

[link]

2017. aug. 25. 12:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%

# 18/20 Időpont tegnap 21:37

A magyar GDP 5-10%-ának megfelelő pénz évente? :-) Ja, de tudom, cserébe 50%-ot visznek ki, hogyne...

De igazából játszhatjuk azt is, hogy mit adott nekünk a cáratyus. Padlássöpréseket, fekete volgát, sortüzet civilekre, akik nem hogy tüntettek vagy vonultak volna, csak mentek haza, vagy munkába. De voltak tizen, úgyhogy közéjük kellett lőni.

Tényleg, mennyivel jobbak!

2017. aug. 27. 11:20
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
#21 egyik sem jobb a másiknál. De ha már igy nézzük... a drága jó nyugat, Ausztriától az Usáig, belerángattak két világháborúba, közte összehoztak nekünk egy trianont, a kommunista uralom idején pedig nagyon együttéreztek velünk, de nem tettek semmit. És ez csak az elmúlt 100 év, hogy korábbra ne is menjek vissza. Szóval azért, hogy adnak egy kis pénzt, én nem borulnék le előttük.
2017. aug. 29. 08:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

# 22/22 Időpont tegnap 08:20

És ki borult le előtte? Mi ez az agyhalott szöveg? Én csak korrigáltam a hazugságod.

Ennyi erővel ők egyébként felhozhatnák a kalandozásainkat, hogy azért nem segítettek soha, mert végigraboltuk őket párszor.

Trianonban ugyanúgy benne volt a "kelet", mint a "nyugat". leginkább az oroszok. Csak mondom. Pont a csúnya USA meg a Nyugat rugdosta ki a románokat, hogy ne akarjanak már Budapestig menni.

És látod ez a baj. A keletnek csontig nyalunk, a nyugatra meg anyázunk, pedig nem, egyik sem volt jobb hozzánk a történelemben.

Csak most igen, kiemelkedően. Ezt kéne nem elfelejteni.

2017. aug. 30. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!