Tgt kérdése:
Ti örültök, hogy Putyin díszpolgár lesz?
Figyelt kérdés
Amíg a szomszédos országok az EU-val kapcsolatos stratégiai döntésekről egyeztetnek Macronnal, a magyar kormány Vlagyimir Putyint várja Budapestre, és egyetemi díszpolgári címet adományoz neki.
2017. aug. 25. 12:23
11/23 anonim válasza:
Robbanna fel az atomjával együtt Putin Jóska!
EU-s tagok akarunk maradni!
Nem kell egy újabb Szovjetunió!
Ha mégis az lenne, inkább menekülök Nyugat-Európába!
12/23 anonim válasza:
Ja, és leszek inkább "hazaáruló mocskos ballibsi, illegális bevándorló", mint a neofasiszta tömeggyilkos, fovib*zi Orbán Viktor rabszolgája és csicskája!!!
14/23 anonim válasza:
Nekem mindegy, nem oszt,nem szoroz az életembe
Ettől nem lesz drágább a kenyér, úgyhogy mindegy:D
15/23 anonim válasza:
*amúgy én nem ismerem őt, meg tényleg, ez nekem nem befolyásol semmit az életemben. Se pluszba nem tesz hozzá, se minuszba, mert mindegy
16/23 anonim válasza:
*mármint,azt tudom,hogy ő az orosz elnök,de nem tudom, milyen ember
17/23 A kérdező kommentje:
Szerinted ha a putyini Oroszországhoz közeledünk, az nem fogja befolyásolni az életedet?
2017. aug. 26. 19:44
18/23 anonim válasza:
mondjon vki 1 db nyugat európai országot, és 1 db jó dolgot, amit Magyarországgal tett. Az elmúlt ezer évben.
19/23 anonim válasza:
17-es,de ez most csak egy díszpolgárság, egy kitüntetés, nem? :) Amúgy nem vagyok annyira otthon az ilyen politikai dolgokban.
20/23 anonim válasza:
De mért az orosz miniszterelnököt? Nincs már hazánkban senki aki erre méltó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!