Miért mondta Nógrádi György, hogy Amerikán kívül senki nem tud szövetségi rendszert kialakítani?
Figyelt kérdés
A neten szoktam vissza nézni Nógrádi előadásait és valami nem világos és erre nem tér ki szinte soha, hogy miért Amerika az egyetlen ország aki tud szövetségei rendszert kialakítani illetve miért pont tőlük várják, hogy megoldják a Szíriai konfliktust ? Oké , hogy a világ legnagyobb hatalma de akár Oroszország is tudna küldeni olyan katonai erőket akik tudnák rendezni az iszlám állam katonáit pláne hogy Trump hajlandó hatalmon tartani Asszadott , mint Putyin2017. febr. 10. 20:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem valamit félreértesz. Konkrét linket tudnál berakni ami alapján felmerült benned a kérdés? (esetleg azt mondhatta, hogy az egész közel-keleti kérdést csak is az Amerikaiakkal közösen lehet megoldani. Oroszok gazdaságilag nem állnak úgy meg nincs miért szívességet tegyenek az európaiaknak)
2/5 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=M2A6KVKV8rw&t=2172s
5:10-től van az amit írtam
2017. febr. 10. 21:11
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted Oroszország már nincs ilyen helyzetben gazdaságilag, hogy képes legyen Szíriában szárazföldi erőket bevetni ? Am igazából az oroszok érdeke, hogy Asszad hatalmon maradjon ha jól tudom mivel ott van az oroszok utolsó mélytengeri bázisa a Földközi Tengeren szóval én úgy tudom, hogy USA és Európa egész eddig azért támogatta a felkelőket , hogy Szíriából kinyomják az oroszok
2017. febr. 10. 21:39
4/5 anonim válasza:
Ez az egyik de én úgy tudom, hogy a szír kormánynak komoly tartozásai vannak az oroszok felé és ezt a lázadók ha nyertek volna valószínűleg nem nagyon fizették volna vissza.
Nem csak Szíriában van probléma, ott az Oroszoknak saját érdekük, hogy "rendet" tegyenek. De ahogy nem mentek Irakba vagy Afganisztánba úgy eztán se fognak oda menni ahonnan nincs hasznuk. Európa számára meg azért fontos lenne, hogy a közvetlen környezetünkben stabil kormányok legyenek akik pénzért cserébe megállítják a migrációt.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem amúgy sincsen sok esély arra, hogy vissza fizesék szerintem. Nem tudom meg néztétek e a videot De ezt még mindig Nem értem miért van így bár gondolom mivel pénz dominál a világban talán azért bár ennyi erővel akár Kínai is lehetne
2017. febr. 11. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!