Ha Magyarországon a nyugdíjasok nem szavazhatnának, akkor a fidesz bejutna a parlamentbe?
Igen.
A biztos szavazók körében minden korosztályban vezet...
Egyébként én se értem,hogy hogy....
Betegre röhögtem magam azon, hogy egy pártot meg lehet szokni.
A kérdés mutatja, mennyire bejutna. Molyember véleménye mértékadó és releváns.
" ha intelligencia teszthez kötnék a választást még a parlament büféjéig se jutnának a szavazatok alapján"
Nem érnél el vele semmit, az IQ szintnek semmi köze a politikai beállítotsághoz, nézd erre kitűnő példa Anders Breivick szélsőséges neonáci aki "zseniális" tervel ált elő és csinált egy tömegmészárlást
# 12/15 Időpont ma 13:56
Annyira imádom, hogy te nem nézed a százalékokat, mégis mindent abból akarsz levezetni.
12#
A lepontozást ne nézd mérvadónak itt vannak csoportok akik pénzért kommentelnek. Tegnap az egyik kérdés alatt valaki véletlenül elszólta magát
Valószínűleg bejutna,de k_rvagyenge párt lenne.
Szerintem az SZDSZ szintjét hozná százalékokban,vagy talán pár százalékkal többet.
Én ezért tenném kötelezővé a szavazást 18 éves kor felett,akkor Fidesz nagy eséllyel bukna igen hamar.
"Valószínűleg bejutna,de k_rvagyenge párt lenne.
Szerintem az SZDSZ szintjét hozná százalékokban,vagy talán pár százalékkal többet.
Én ezért tenném kötelezővé a szavazást 18 éves kor felett,akkor Fidesz nagy eséllyel bukna igen hamar."
Ha kötelezővé tennéd akkor az lenne a demokrácia halála. Akik nem szavaznak az nem kormány ellenes csak nem tud kire szavazni ezért a többségre hagyja ezt lényegében a kormány támogatásának is lehet tekinteni
A Fidesznek egyébként az a nagy szerencséje,hogy sok fiatal külföldre menekült.Így külföldön vagy sokan nem mennek el szavazni,vagy ha elmennek,akkor kb a fél országot át kell utazniuk,hogy leadhassák x-y pártra a voksukat.(Angliában is ez van.)
Meg lett nehezítve a választás azoknak,akik Nyugat Európában élnek.(Nem véletlenül.)
A jelenlegi vezetésnek így kedvező ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!