Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon a nyugdíjaso...

Ha Magyarországon a nyugdíjasok nem szavazhatnának, akkor a fidesz bejutna a parlamentbe?

Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 13:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Igen.

A biztos szavazók körében minden korosztályban vezet...

Egyébként én se értem,hogy hogy....

2017. aug. 26. 13:31
 12/28 anonim ***** válasza:
ma 13:21 -es válasz lenullázása bizonyítja mennyire szereté a balliberális oldal bebeszélni mindenkinek hogy a fideszre csak a cigányok és a nyugdíjasok szavaznak. Miközben egyrészt minden rétegbők van szavazója a fidesznek és legfőbb szavazóbázisuk a családos dolgozó szülők és az egykulcsos adó haszonélvezői. És ezekbe nyugdíjas nincs és cigány is kevés.
2017. aug. 26. 13:56
 13/28 anonim ***** válasza:

Betegre röhögtem magam azon, hogy egy pártot meg lehet szokni.

A kérdés mutatja, mennyire bejutna. Molyember véleménye mértékadó és releváns.

2017. aug. 26. 14:04
 14/28 anonim ***** válasza:

" ha intelligencia teszthez kötnék a választást még a parlament büféjéig se jutnának a szavazatok alapján"

Nem érnél el vele semmit, az IQ szintnek semmi köze a politikai beállítotsághoz, nézd erre kitűnő példa Anders Breivick szélsőséges neonáci aki "zseniális" tervel ált elő és csinált egy tömegmészárlást

2017. aug. 26. 14:12
 15/28 anonim ***** válasza:
Utálom a Fideszt, de a bázisa nem a nyugdíjasok főleg hanem a vidéki gyereket nevelő középosztály .
2017. aug. 26. 14:29
 16/28 anonim ***** válasza:

# 12/15 Időpont ma 13:56

Annyira imádom, hogy te nem nézed a százalékokat, mégis mindent abból akarsz levezetni.

2017. aug. 26. 14:42
 17/28 anonim ***** válasza:

12#

A lepontozást ne nézd mérvadónak itt vannak csoportok akik pénzért kommentelnek. Tegnap az egyik kérdés alatt valaki véletlenül elszólta magát

2017. aug. 26. 14:47
 18/28 MolotovPunk ***** válasza:

Valószínűleg bejutna,de k_rvagyenge párt lenne.

Szerintem az SZDSZ szintjét hozná százalékokban,vagy talán pár százalékkal többet.

Én ezért tenném kötelezővé a szavazást 18 éves kor felett,akkor Fidesz nagy eséllyel bukna igen hamar.

2017. aug. 26. 15:38
 19/28 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg bejutna,de k_rvagyenge párt lenne.

Szerintem az SZDSZ szintjét hozná százalékokban,vagy talán pár százalékkal többet.

Én ezért tenném kötelezővé a szavazást 18 éves kor felett,akkor Fidesz nagy eséllyel bukna igen hamar."

Ha kötelezővé tennéd akkor az lenne a demokrácia halála. Akik nem szavaznak az nem kormány ellenes csak nem tud kire szavazni ezért a többségre hagyja ezt lényegében a kormány támogatásának is lehet tekinteni

2017. aug. 26. 15:41
 20/28 MolotovPunk ***** válasza:

A Fidesznek egyébként az a nagy szerencséje,hogy sok fiatal külföldre menekült.Így külföldön vagy sokan nem mennek el szavazni,vagy ha elmennek,akkor kb a fél országot át kell utazniuk,hogy leadhassák x-y pártra a voksukat.(Angliában is ez van.)

Meg lett nehezítve a választás azoknak,akik Nyugat Európában élnek.(Nem véletlenül.)

A jelenlegi vezetésnek így kedvező ez.

2017. aug. 26. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!