Mi abban a potenciál egy lemaradott országra nézve ha őrült tempóban támogat egy sportot, ami még csak nem is nemzeti jellegzetésség, nem mellesleg nincs is felmutatható eredmény?
potenciál? ettől áll a fűrer dákója erre élvez, nem éri meg kiadózni a beled hogy a fűrer boldog legyen?
jövőre lehet választani
viktátor=még több üres stadion, még több mutyi
Vona= eü, oktatás, elszámoltatás
"Vona= eü, oktatás, elszámoltatás"
Nem akarlak elszomorítani de Vonáék saját magukat sem tudnák elszámoltatni, még kormányon sincsenek de már lopnak
"az az adó már nem a te tulajdonod. A rendőr aki megbüntet gyorshajtásért az is az adódból van eltartva. A politikus aki nem csinál semmit a parlamentben az is.
Ez kb olyan mintha te vásárolnál az üzletemben utána pedig megszólnád hogy hát mire költöm én a te pénzedet.
Ezzel nem arra akarok kilyukadni hogy védeném ezt a felesleges pénz szórást csak szerintem ez így egy rossz megközelítése a dolognak hogy mert az én adóm ha így gondolkoztok nagyon gyorsan mindenre megharagudtok még arra is amire nem kéne"
Ez a középkorban volt jellemző, amikor a király küldte az embereket a parasztokhoz, hogy szedjék be a tizedet, akkoriban amit elvittek az tényleg a királyé lett és neked semmi beleszólásod nem volt, hogy mi lesz azzal a tizeddel amit tőled elvittek.
Azért manapság már nem így vagyunk, demokrácia van vagy mifene. Ez pedig azt jelenti, hogy te is beleszólhatsz, hogy mire költik azt a fránya tizedet. 4 évente a nép véleményt mond és nem tetszik neki amit épp a pénzével tesznek, akkor az épp aktuális királyt leváltják egy másikra.
14:38-as
Én több olyant is látok aki jó lenne, csak nagyobb támogatottság kéne nekik. De ha visszaemlékszel 1990-be a Fidesz akkor például 5%-os párt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!