Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi abban a potenciál egy...

Mi abban a potenciál egy lemaradott országra nézve ha őrült tempóban támogat egy sportot, ami még csak nem is nemzeti jellegzetésség, nem mellesleg nincs is felmutatható eredmény?

Figyelt kérdés
Részben megérteném ha lovassportokat támogatná, ha a méneseket bővítené ha már mindenképp szenvedélye a sport. Van múltunk a lovasspotok terén, hungarikum! De hogy jön ami magyarságunk a footballhoz? Mért áldozunk a footballra? Akkor legalább mehetne az úszásra is, abban legalább jók a sportóloink... de annyira abszurd látni azt a rengeteg stadiont, és hallani a szégyenletesebbnél szégyenletesebb teljesítményeket? Kinek jó ez? Mért olyan nehéz belátni hogy a fél világ a magyar focistákon röhög? Kinek jó ezt még mindig támogatni?

2017. aug. 26. 07:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen igaz is... olyan naiv vagyok! A mai napig a logikát kerestem benne :D
2017. aug. 26. 12:46
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

potenciál? ettől áll a fűrer dákója erre élvez, nem éri meg kiadózni a beled hogy a fűrer boldog legyen?

jövőre lehet választani

viktátor=még több üres stadion, még több mutyi

Vona= eü, oktatás, elszámoltatás

2017. aug. 26. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:

"Vona= eü, oktatás, elszámoltatás"

Nem akarlak elszomorítani de Vonáék saját magukat sem tudnák elszámoltatni, még kormányon sincsenek de már lopnak

2017. aug. 26. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:

"az az adó már nem a te tulajdonod. A rendőr aki megbüntet gyorshajtásért az is az adódból van eltartva. A politikus aki nem csinál semmit a parlamentben az is.

Ez kb olyan mintha te vásárolnál az üzletemben utána pedig megszólnád hogy hát mire költöm én a te pénzedet.

Ezzel nem arra akarok kilyukadni hogy védeném ezt a felesleges pénz szórást csak szerintem ez így egy rossz megközelítése a dolognak hogy mert az én adóm ha így gondolkoztok nagyon gyorsan mindenre megharagudtok még arra is amire nem kéne"

Ez a középkorban volt jellemző, amikor a király küldte az embereket a parasztokhoz, hogy szedjék be a tizedet, akkoriban amit elvittek az tényleg a királyé lett és neked semmi beleszólásod nem volt, hogy mi lesz azzal a tizeddel amit tőled elvittek.

Azért manapság már nem így vagyunk, demokrácia van vagy mifene. Ez pedig azt jelenti, hogy te is beleszólhatsz, hogy mire költik azt a fránya tizedet. 4 évente a nép véleményt mond és nem tetszik neki amit épp a pénzével tesznek, akkor az épp aktuális királyt leváltják egy másikra.

2017. aug. 26. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 igazad van csak ahhoz hogy le legyen váltva kellene egy olyan párt ami mögé az emberek felsorakoznak sajnos ilyen most még a láthatáron sincs ezért remélem a következö vereség után a szájhősök eltünnek és kapunk egy olyan pártot amely egyesíti a nemzetet
2017. aug. 26. 14:38
 16/16 anonim ***** válasza:

14:38-as

Én több olyant is látok aki jó lenne, csak nagyobb támogatottság kéne nekik. De ha visszaemlékszel 1990-be a Fidesz akkor például 5%-os párt volt.

2017. aug. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!