Bekerült már a felsős történelemkönyvekbe, hogy Soros megszüntette a sajtószabadságot?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenkinek tudnia kellene.2017. aug. 25. 09:35
1/7 anonim válasza:
Jó tipp. Javasold még, hogy a migránsok is benne voltak.
2/7 anonim válasza:
Lassan ott tartunk, már a csapból is Soros folyik.
3/7 anonim válasza:
Ezt a nebulók már alsó tagozatban megtanulják, a felsős könyvekben felesleges beleírni.
4/7 anonim válasza:
Csak tudnám, miért csodálkozik bárki, hogy itt tartunk, hogy elmennek az emberek, hogy a lényeggel senki se foglalkozik.
Persze tudom.
6/7 anonim válasza:
A jövő évi tanterv állítólag már azt is tartalmazza, hogy a dinoszauruszok Soros miatt haltak ki, sőt az egyiket a saját kezével fojtotta meg. Soros miatt hidegebbek és rövidebbek a nappalok télen és nyáron miatta van 40°C árnyékban. Miatta fáj a fogorvosi kezelés és kizárólag azért nem nyerted még meg a lottóötöst, mert ő nem akarja. Kihagytam valamit?
7/7 anonim válasza:
A Soros betiltotta a tanulást, csak a genderszak maradt meg, ugye. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!