Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik félnek a migránsoktól,...

Akik félnek a migránsoktól, pontosan mitől félnek?

Figyelt kérdés
Kérdésem nem provokativ, hanem tényleg érdekel, hogy aki fél mitől fél. Lehetőleg , ne egy szavas választ adjatok. Köszi.

2017. aug. 24. 16:39
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
45%
Pedig tagadja. Elhazudja azt is amit nem lehet
2017. aug. 24. 19:44
 12/43 anonim ***** válasza:
58%

"ha hallgatnának a médiák a terrortámadásokról."

Az egy dolog, de ne a nap 24 órájában kelljen már mindig ezt hallgatni!

Hogy itthon milyen komoly problémák vannak az egészségügyben és más területeken, arról a Fideszes média hallgat szándékosan, mindig csak a "jót" mondják, hogy "mindenkinek sok pénze van és nincs éhezés"...

Na, ez a nagy hazugság!

Hogy a gázolót, és Kulcsár Attilát szabadlábra helyezték, arról sem számol be a média...

2017. aug. 24. 19:46
 13/43 anonim ***** válasza:
66%
#12: Azt egy percig sem vitatom, hogy a kormányoldal kihozza a maximumot a migrációs "kártyából" és nyilván a belpolitikai haszonért, ebben nagyon jók. Csak néha úgy érzem, hogy az "ellenoldal" meg, bagatellizálná az ilyen eseményeket.
2017. aug. 24. 20:33
 14/43 anonim ***** válasza:

"Csak néha úgy érzem, hogy az "ellenoldal" meg, bagatellizálná az ilyen eseményeket."

Hazudsz!

Nem bagatelizálja el, szintén említést tesz róla az ellenoldal is, csak nem állandóan csak erről beszélnek...

Az itteni problémákat is megemlítik, amiről BESZÉLNI KELL ÉS NEM ELHALLGATNI!!!

Nem a menekült válság a legfőbb probléma hazánkban, hanem a nyomor, elnyomás, szegénység, a keleti régió szándékos elzüllesztése, korrupció, sikkasztás, pénzmosás, hűtlenkezelés, korrupt fideszes politikusok szabadlábon védekezése, félelemkeltés, vegzálás, sajtó- és szólászsbadság korlátozása...

Ezek mind komoly problémák!

2017. aug. 24. 20:45
 15/43 anonim ***** válasza:
68%
#14: Na jó, kedves ismeretlen, itt fejezzük be, mielőtt lesüllyednék hozzád. Én nem állítottam, hogy bagatellizálják ezeket a híreket, csak azt, hogy én így érzem. Sajnálom, ha szövegértelmezési problémáid vannak.
2017. aug. 24. 21:26
 16/43 anonim ***** válasza:
30%

"Na jó, kedves ismeretlen, itt fejezzük be, mielőtt lesüllyednék hozzád"

Be is fejezheted nyugodtan!

Koppra olyan vagy, mint a Fideszesek, akik menekülnek a kínos kérdések elől és nem akarnak válaszolni, hogy valójában miért nem úgy van az, ahogy azt nagy diadalittasan beharangozzák. :D

Annyi a különbség, hogy én TISZTÁN LÁTOM a helyzetet, nyitott szemmel járok, te meg a propaganda médiát nézed a nap 24 órájában és a migránsoknál, meg a terrorizmusnál ragadtál le...

Félsz szembe nézni a valósággal? :D

2017. aug. 24. 21:51
 17/43 anonim ***** válasza:
66%
#16: Na jó, kedves "tisztánlátó", azért, annyit mégiscsak válaszolok hajcsi előtt, hogy az általam nézett, szerinted propagandamédiák: RTL- klub és az HBO csatornái. Neten meg nagyjából az Index az egyetlen,illetve a tulajváltás előtt még az Origo-t kedveltem. Szóval, nem a kormánymédiák hatnak rám, mivel azokat kerülöm. Olyannyira nem, hogy itt a GYK-n, többnyire libsinek, ballibsinek szoktak nevezni. Üditő változatosság, mikor egy- egy kérdés kapcsán, nagyritkán a másik oldalhoz sorolnak. Sebaj, további jó tisztán látást."tisztánlátást".
2017. aug. 24. 23:07
 18/43 anonim ***** válasza:
30%

Te idi0ta 81%-os!

Hogy vagy ennyire m@j0m?

Nem a netes tájékozottságtól vagyok "tisztánlátó", hanem amit a VALÓ ÉLETBEN LÁTOK A SZEMEIMMEL!!!

Jobban hiszek a szemeimnek és a valóságnak, mint az MTVA-nak és Fideszes társainak!

Nem vagyok hülye, mint sokan, hogy csak az MTVA-ból legyek képes tájékozódni!!!

Indexszel, RTL Klubbal és társaival mi a bajod?

"Hazudnak"? :D

Te hazudsz azzal, hogy ilyeneket mersz állítani!

2017. aug. 24. 23:52
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
#18: Egyre nagyobb gondjaid vannak a "tisztánlátással". Na meg persze a stílusoddal is, ami ugye 8maga az ember, de végülis ez a te nyomorod. Már másodszor írod, hogy hazudok, de mint az előző alkalommal is, már megint te hazudsz. Hol írtam én olyat, hogy az Index és az RTL hazudnak, te szerencsétlen? Ha így gondolnám, aligha ezeket olvasnám, nézném, a leggyakrabban. Az MTVA-t meg már jópár éve csak elvétve. Ennek ellenére nem veszek mindenz "szetírásnak" tőlük sem, ahogy semmilyen médiától.
2017. aug. 25. 09:34
 20/43 anonim ***** válasza:
...mindent "szentírásnak"...
2017. aug. 25. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!