Nagy-Magyarország mikor fog újra egyesülni területileg?
Robgros, te persze, hogy nem érted mert számodra idegen a nemzet fogalma.
Normális magyar ember nem tőrödik bele Trianonba!
Kicsi az esély rá, hogy valaha ez megtörténjen, hiszen a Nyugat darabolta fel hazánkat és ők bizony ezt nem hagynák.
Senkit nem érdekel a szomszédaink ellenünk elkövetett bűnei és ráadásul Szlovákiában még mindig hátrányos helyzetben vannak.
De ettől függetlenül: Vesszen Trianon!
'Robgros, te persze, hogy nem érted mert számodra idegen a nemzet fogalma.
Normális magyar ember nem tőrödik bele Trianonba!'
Nekem a túlzásba vitt nacionalizmus idegen. Normális ember pedig végiggondolja alaposan, miért is történt Trianon.
Én azért az etnikai feszültségeket is említeném, mint lehetséges bajok forrását...
Mi van akkor, ha valóban újra létrejön a Trianon előtti magyar állam és kapunk egy délszláv háború 2.0-t?
"aztán jól pofánrúgnák a magyarokat."
Mit foglalkozol te a magyarokkal? Semmi közöd hozzájuk, de mégis napi szinten itt sírod ki a nyomorodat! :P
Már ahogy emlitettem egy régebbi kérdésnél:a történelem váratlan eseményeket tud szülni.
Mondjuk pl. az Orosz cárdom alapitoi nem gondolták,hogy lesz olyan ország,hogy Szovjetunió.A sok aprócska hindu királyságok nem gondolták volna,hogy lesz egy egységes India.Középkorban,Európában,amikor még csak a saját kontinensüket meg pár földrészt ismertek,nem vártak arra,hogy ismeretlen tengertúli területeket fognak begyarmatositani.
A történelem állandó folyamat,most is folyik.Az is lehet,hogy Nagy-Magyarország visszatér,vagy akár több terület is kerül kezünkre,vagy az is lehet,hogy Balaton független államá válik :P (most mondtam valamit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!