Ha olyan sok felesleges pénze van a magyar államnak, hogy vizes VB-t rendezünk és olimpiát is akartunk, akkor miért nem csökkent a kormány inkább adót, hogy felpörögjön tőle a gazdaságunk?
Nem igazán értem a logikát. A lakosság jóléte és a gazdasági előretörés szerintem fontosabb, mint az, hogy "hujj hujj, mi megmutatjuk az egész világnak, hogy megrendezünk mindent!!!"
Ráadásul hamarosan eljön az idő, amikor már nem lesz több EU-segély. Fel kellene rá készülni szerintem.
Az olimpiat a fidesz kaszalta el.
A hozzank hasonlo foldhozragadt veglenyek velemeny nyilvanitast es szavazast akartak, ami egy demokraciaban elvileg alap. Orban meg baromira megijedt hogy a nepnek lesz joga velemeny nyilvanitani es gyorsan visszavonta, nehogy egy alkalommal is legyen nepszavazas.
Ilyet a gyava fergek csinalnak, nem a demokratak, csak ugy mondom.
"Igen, ki."
És az a párszáz forint plusz mennyire pörgetné fel a gazdaságot? Úgy értem: hány százalékos lenne a gazdasági növekedés?
Időpont ma 10:04
Mondjuk 19%-os ÁFÁ-t?
"Az olimpiat a fidesz kaszalta el.
A hozzank hasonlo foldhozragadt veglenyek velemeny nyilvanitast es szavazast akartak, ami egy demokraciaban elvileg alap. Orban meg baromira megijedt hogy a nepnek lesz joga velemeny nyilvanitani es gyorsan visszavonta, nehogy egy alkalommal is legyen nepszavazas.
Ilyet a gyava fergek csinalnak, nem a demokratak, csak ugy mondom."
Te tényleg komplett hülye vagy. Van egy legitim, demokratikusan választott kormányunk, meg egy parlamentünk, amely 2015-ben hozott egy döntést, mellesleg 80%-os (betűzöm: NYOLCVAN SZÁZALÉKOS) szavazati aránnyal. Minek is kellett volna népszavazás?? Inkább tartottunk volna népszavazást jó sok pénzért, közben nyújtsuk be a pályázatot, aminek az elnyerésére ezzel a cirkusszal annyi esélyünk volt, mint lufiárusnak a nyílzáporban?? Gyáva féreg te meg a fajtád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!