Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tulajdonképpen mi volt a...

Tulajdonképpen mi volt a rossz az öszödi beszédben? Gyurcsány csak jót akart, de keményen fogalmazott

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE&t=10s

Most hallgattam végig úgy teljes egészében, kiragadott mondatokat eddig is tudtam. Azt leszámítva, hogy sokat káromkodott, tartalmilag az ég világon semmi kivetnivalót nem találtam benne. Az egész arról szólt, hogy az MSZP-s képviselőkkel közölte, hogy neki elege van abból, hogy egymást gátolják, semmiben sem tudnak összefogni így stagnál az ország. És finoman közölte velük azt is, hogy ne azért jöjjön valaki politikusnak, hogy kényelmesen ellegyen a 400-500 ezer forintos fizetéséből, mert dolgozni büdös neki, hanem csak akkor jöjjön annak, ha tényleg jobbá szeretné tenni az országot. És ha erre továbbra sem lesznek képesek akkor keressenek mást vezetőjüknek, mert ő nem fog asszisztálni ehhez sokáig.

Ebben nincs semmi hazaárulás, épp az ellenkezője. Hogy sikerült ennyire félreértelmeznie ezt az ország lakóinak?

2017. aug. 23. 08:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Hát így utólag visszagondolva, akkor hazaárulónak tekintettem. De mindez kismiska volt a mostani Fidesz korrupciójához, hazaárulásához és képmutatásához képest.
2017. aug. 23. 11:17
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Én igazából, akkor sem értettem, hogy miért lett belőle akkora balhé. Van épelméjű ember, aki nem tudja, hogy a politikusok folyamatosan hazudnak? Az egésznek annyi tanulsága volt a politikusok számára, hogy soha, sehol, véletlenül sem szabad igazat mondani. Abból csak a baj van.
2017. aug. 23. 12:05
 13/21 anonim ***** válasza:
26%

Napi qrcsány-mosdatás.

A saját pártja zavarta el, ha nem tűnt volna fel! :D ;P

2017. aug. 23. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:
41%

"Akkor az átlag baloldali színvonal magasabban van, mint a legnagyobb fideszes. :-) Kínos."

Ha a tiédet, meg a "kollégádiét" is nézzük akkor úgy látszódik az állításod nem túlzottan állja meg a helyét. ;)

2017. aug. 23. 23:11
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

# 13/14 Időpont ma 23:08

Hát mondjuk ez így megint hazugság. Most na, ha hazudtok, az igazság kikényszerített mosdatás :-)

# 14/14 Időpont ma 23:11

Hát igen. Nemzeti Fogyatékosunk megint azt hiszi mindenki baloldali aki nincs vityája seggében. :-) Szánalmas.

2017. aug. 23. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
41%

"Nemzeti Fogyatékosunk megint azt hiszi mindenki baloldali aki nincs vityája seggében. :-) Szánalmas."

Idézd be ahol pontosan ez a hit van lejegyezve, másképpen te bizonyulsz ismét szánalmasnak a köbön! ;)

2017. aug. 23. 23:18
 17/21 anonim ***** válasza:
#13: Na ja, az olimpiai pályázat visszavonásáról meg a Fidesz döntött, nem értem, hogy a fideszesek miért a Momentumot szidják miatta...
2017. aug. 24. 02:45
 18/21 anonim ***** válasza:

# 16/17 Időpont tegnapelőtt 23:18

Hat szarnyalokam, mar a sajat irasaid is idezni kell neked? Latszik, hogy ctrl-c ctrl-v a partutasitasbol. :-)

2017. aug. 25. 18:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Szóval semmi olyat nem tudsz idézni.... :D

Nos akkor visszamehetsz ferenc-testvéred szakdolgozatát keresni! ;P

2017. aug. 27. 20:47
 20/21 anonim ***** válasza:

# 19/19 Időpont ma 20:47

Tessék, minek idézzek, ha adsz rá kapásból példát is, hívőkém? :-D

2017. aug. 27. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!