Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek többségének a...

Az emberek többségének a lakhatásnál nincs is nagyobb igénye?

Figyelt kérdés

Elég magasak az albérletárak,de van aki még így is megfizeti.

A lényeg,hogy jó helyen legyen,inkább hajlandó túllicitálni másokat,ezzel tovább növelve az árakat,aztán ezen kívül másra nem is nagyon marad.

Ha az embereknek másra is lenne igénye,mint lakni valahol és enni,akkor az albérletárak sem lennének ilyen magasak?

A bérbe adók meg ennek örülnek,mert a sok hülye ember képes a végtelenségig licitálni,és ezzel mást gazdagítani.

2017. aug. 22. 16:38
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
De azért írni megtanulni luxus, kedves előttem válaszoló ;D
2017. aug. 22. 17:46
 12/35 anonim ***** válasza:

nincs hol laknod nem tudsz dolgozni menni mert nincs honnan

nincs honnan dolgozni járnod nem lesz hol laknod

igény lenne a létezésen túli életre de ez abszurdisztán narancs lobogóval 2 millió birka erőlteti 8 millióra az akaratát és ez a "demokrácia" állítólag

2017. aug. 22. 18:41
 13/35 A kérdező kommentje:

Ja,értem.

Lakni kell valahol.

Akkor miért nem veszed ki még többért a jelenlegi albérletedet?

Ma még lehet jut húsra is,de holnap már elég lesz a zsíros kenyér is,ha majd a tulajdonos még többet akar.

Beköltöztet a helyedre mást,akinek jó a zsíros kenyér is,és hajlandó még többet fizetni a lakhatásért.

Kicsit eltúlzott példa,de jól mutatja,hogy az emberek elmennek a végletekig,hogy egymásra licitáljanak.

Ugyanígy,amikor a kórházban megkérdezi a mellettem lévő,hogy én mennyit adok az orvosnak,azt mondom,annyit,amennyit a pénztárcám megenged,de majd azt én döntöm el mennyit adok.

2017. aug. 22. 18:43
 14/35 anonim ***** válasza:
Már volt szó róla, hogy az informatikusok a hibásak, mert ők milliókat keresnek és a fizetésük töredékéből megvan az albérlet! Bizony, az informatikusok tönkreteszik Budapestet, felverik az árakat, ahogy egymásra licitálnak, az átlag embernek esélye sincs labdába rúgni!!!
2017. aug. 22. 20:40
 15/35 anonim ***** válasza:

"Az emberek többségének a lakhatásnál nincs is nagyobb igénye?"

De, nekem néha még egy kis szexre is igényem van, de az már ingyen van az asszonnyal...

2017. aug. 22. 20:45
 16/35 anonim ***** válasza:
És te HOL LAKSZ?
2017. aug. 22. 21:03
 17/35 A kérdező kommentje:

"De, nekem néha még egy kis szexre is igényem van, de az már ingyen van az asszonnyal..."

Sajnos ez testesíti meg a magyar átlagot.

Lefogadom,ha még sör is jut napi 1,te azzal már elégedett vagy.

2017. aug. 22. 21:14
 18/35 A kérdező kommentje:

De,aki informatikus,vagy jól kereső,miért kell az összes pénzét,vagy minél többet odaadni egy másik embernek?

Aki már ilyen jól keres,miért nem vesz saját lakást,vagy fizeti annak törlesztőjét?Mert ő megteheti.

Ehelyett kidob egy halom pénzt és rálicitál másokra.

Én ezt pazarlásnak nevezném.

2017. aug. 22. 21:16
 19/35 A kérdező kommentje:

Még ha saját lakásról lenne szó,hogy arra licitál két vevő vagy több,azt megérteném.

Gyakorlatilag arra licitálnak,hogy melyiküket húzza le jobban egy lakástulajdonos.

Arra licitálnak,hogy kitől húzzon ki több pénzt..

2017. aug. 22. 21:17
 20/35 A kérdező kommentje:

Igen,ha tetszik nekem egy lakást,az álmaim otthona,akkor fizetek többet.

De csak a bérléséért nem fogok villantani,mert sosem lesz az enyém,csak X ideig lakok benne.

2017. aug. 22. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!