Gyurcsány Ferenc tényleg legyőzte anno Orbán Viktort egy választási vitában? Ezért nem mer több ilyet vállalni Orbán?
# 24/24 Időpont tegnapelőtt 21:20
Korábban elismerted, hogy vityatyád lop. Most elismered, hogy nem tud érvelni.
Na, lassan csak kijózanodsz te is. :-D
"Van neki jobb dolga annál, mintsem hogy belemenjen a hülye egymás személyét megkérdőjelező vitákba."
Ez nem kedv kérdése lenne, hanem a választók tisztelete. Megérdemlik a kérdéseikre a választ. Orbán mindig is kerüli még a nem szövetséges riportereket is, nemhogy az ellenfelet, pláne egy élő vitában. Orbán orrba-szájba hazudik, egy élő vitában nem okoz gondot a hazugság leleplezése, és az ezzel való szembesítése, de így lehetetlen.
Igazából miről beszélünk? Még akkor, annak idején is, világosan látni lehetett, hogy ki milyen ember.
Ezt a videót felíratozással, a valós tényekkel kéne felhasználni. Mintegy kritikai kiadásban. Főleg most, hogy a DK meg az MSZP megint összenő.
Ja; "10 autó meg 1000 falusi iskola, meg lárifári" és a többi. Ki volt az az ostoba, aki rá szavazott?
Orbán helyében ilyen cirkuszban én se lépnék fel.
" Főleg most, hogy a DK meg az MSZP megint összenő. "
Mármint főleg most, hogy megint egyre nagyobbakat hazudnak a viktorhívők? :-D
Botka óta egyre messzebb van a két párt, de ne zavarjon az igazság most sem. Eddig se vetted figyelembe.
#26 Valóban nem kedv kérdése, és a valóság ténylegesen az, hogy szükséges lenne kiállnia a közönség elé, és nyilatkoznia egy nagyot, de a politikában ugye nem feltétlenül ez jelenti a sikert, de nem csak neki, nekünk is.
A többire pedig, amit írtál, csak ennyit: Akkor is bolond lenne ezt megtenni, mert ismeri Ő jól az ellenzéket a kérdéseikkel meg a stílusukkal együtt, és Ő tudja nagyon jól, hogy egy olyan vitába/kérdés-válasz beszélgetésbe nem érdemes belemenni, amiben provokatív, sokszor egyenesen az Ő személyét megkérdőjelező szóbeli támadásokra számíthat.
Tehát az Ő részéről a vita fel nem vállalása nem a tulajdonságait tükröző, egyenesen a képességeinek, sunyiságának vagy a gyávaságának a mennyiségét mutató erkölcsi otrombaság, hanem egy ravasz és előrelátó taktikai húzás, ami az egyik legjobb választás az Ő részéről.
Nem értem én az embereket, azaz jelen esetben titeket. Ha jól emlékszem, az első válaszom semmi másra, csak a kérdésre vonatkozott, de így is 26%-t kaptam hasznossági tekintetben. :D
Az egy dolog hogy nem vagyok szimpatikus, és ezt a válaszom béka segge alá való dislikeolásával fejezitek ki, de a kommentem ettől függetlenül még mindig a kérdésre ad választ, szóval az indokolatlan szóval tudom csak illetni ezt a jelenséget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!