Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc tényleg...

Gyurcsány Ferenc tényleg legyőzte anno Orbán Viktort egy választási vitában? Ezért nem mer több ilyet vállalni Orbán?

Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 14:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
83%
Orbánt most is simán legyőznék egy vitában. Legyen az Gyurcsány, Vona...agy akárki. Nem hiába nem mer kiállni. Gyáva féreg.
2017. aug. 22. 23:21
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
.
2017. aug. 23. 05:37
 23/39 anonim ***** válasza:
23%
Nem gondolnám hogy Orbán (csak) azért nem megy bele az élő adásos TV vitákba, mert fél. Egyszerűen csak nem érdekli, vagy ravasz és bizonyos okok miatt nem vállalja. Van neki jobb dolga annál, mintsem hogy belemenjen a hülye egymás személyét megkérdőjelező vitákba.
2017. aug. 23. 11:57
 24/39 anonim ***** válasza:
20%
Választást kell nyerni gyerekek, nem választási "vitát"! :D
2017. aug. 23. 21:20
 25/39 anonim ***** válasza:
74%

# 24/24 Időpont tegnapelőtt 21:20

Korábban elismerted, hogy vityatyád lop. Most elismered, hogy nem tud érvelni.

Na, lassan csak kijózanodsz te is. :-D

2017. aug. 25. 18:15
 26/39 anonim ***** válasza:
74%

"Van neki jobb dolga annál, mintsem hogy belemenjen a hülye egymás személyét megkérdőjelező vitákba."

Ez nem kedv kérdése lenne, hanem a választók tisztelete. Megérdemlik a kérdéseikre a választ. Orbán mindig is kerüli még a nem szövetséges riportereket is, nemhogy az ellenfelet, pláne egy élő vitában. Orbán orrba-szájba hazudik, egy élő vitában nem okoz gondot a hazugság leleplezése, és az ezzel való szembesítése, de így lehetetlen.

2017. aug. 26. 22:57
 27/39 anonim ***** válasza:
10%

Igazából miről beszélünk? Még akkor, annak idején is, világosan látni lehetett, hogy ki milyen ember.

Ezt a videót felíratozással, a valós tényekkel kéne felhasználni. Mintegy kritikai kiadásban. Főleg most, hogy a DK meg az MSZP megint összenő.

Ja; "10 autó meg 1000 falusi iskola, meg lárifári" és a többi. Ki volt az az ostoba, aki rá szavazott?

Orbán helyében ilyen cirkuszban én se lépnék fel.

2017. aug. 27. 01:18
 28/39 anonim ***** válasza:
32%

" Főleg most, hogy a DK meg az MSZP megint összenő. "

Mármint főleg most, hogy megint egyre nagyobbakat hazudnak a viktorhívők? :-D

Botka óta egyre messzebb van a két párt, de ne zavarjon az igazság most sem. Eddig se vetted figyelembe.

2017. aug. 27. 11:22
 29/39 anonim ***** válasza:

#26 Valóban nem kedv kérdése, és a valóság ténylegesen az, hogy szükséges lenne kiállnia a közönség elé, és nyilatkoznia egy nagyot, de a politikában ugye nem feltétlenül ez jelenti a sikert, de nem csak neki, nekünk is.

A többire pedig, amit írtál, csak ennyit: Akkor is bolond lenne ezt megtenni, mert ismeri Ő jól az ellenzéket a kérdéseikkel meg a stílusukkal együtt, és Ő tudja nagyon jól, hogy egy olyan vitába/kérdés-válasz beszélgetésbe nem érdemes belemenni, amiben provokatív, sokszor egyenesen az Ő személyét megkérdőjelező szóbeli támadásokra számíthat.

Tehát az Ő részéről a vita fel nem vállalása nem a tulajdonságait tükröző, egyenesen a képességeinek, sunyiságának vagy a gyávaságának a mennyiségét mutató erkölcsi otrombaság, hanem egy ravasz és előrelátó taktikai húzás, ami az egyik legjobb választás az Ő részéről.

2017. aug. 27. 11:52
 30/39 anonim ***** válasza:
5%

Nem értem én az embereket, azaz jelen esetben titeket. Ha jól emlékszem, az első válaszom semmi másra, csak a kérdésre vonatkozott, de így is 26%-t kaptam hasznossági tekintetben. :D

Az egy dolog hogy nem vagyok szimpatikus, és ezt a válaszom béka segge alá való dislikeolásával fejezitek ki, de a kommentem ettől függetlenül még mindig a kérdésre ad választ, szóval az indokolatlan szóval tudom csak illetni ezt a jelenséget. :D

2017. aug. 27. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!