Gyurcsány Ferenc tényleg legyőzte anno Orbán Viktort egy választási vitában? Ezért nem mer több ilyet vállalni Orbán?
Gyurcsány legyőzte, majd a választás után beismerte, hogy minden amit mondott hazugság volt.
Én se vagyok már Fideszes, de amíg nem lesz egy olyan baloldali párt, ami beismeri, hogy 2006 -ban az akkori helyzetben messze a legjobb választás Orbán volt, soha nem fogtok nyerni. Maximum az y és z generációt tudjátok meggyőzni.
Még mindig él ez a "legyőzte" mítosz a megrögzött kurcsányi-mániások körében? :D
Nézzétek meg hová süllyedt a kedvenc exminiszteretek, és a baLOLdal! ;)
# 14/14 Időpont ma 21:15
Igazad van. Nem legyőzte, hanem tönkreverte. Mondjuk ez nem feri érdeme, mert vityát egy képzettebb óvodás is szarráveri bármilyen vitában.
"Nem legyőzte, hanem tönkreverte. Mondjuk ez nem feri érdeme, mert vityát egy képzettebb óvodás is szarráveri bármilyen vitában."
Érdekes módon mégis buknak az idoljaid állandóan, mert a duma nem elég.
Ennyi marad melldöngetés gyanánt? :D
# 16/16 Időpont ma 21:39
"Érdekes módon mégis buknak az idoljaid állandóan, mert a duma nem elég."
1) Érdekes módon pont azért van a szopottad hatalmon, mert pofázni tud. Vitázni nem.
2) Idoljaim? Megbukott Einstein? Galilei? Lovelace? Nem is tudtam. Mikor?
Szopottjaid inkább neked lehetnek úgy tűnik! :D
Akkor nem értem a hisztériátokat. Most akkor tud dumálni, vagy nem? Mert a tv "vitával" veritek a nyálatokat, veled az élen, amiben a főnököd is hazudott mint kiderült a későbbiekben, csak a hozzád hasonlókat még pelenkázhatták akkoriban, így írogassál csak amiket akarsz még. :P
# 18/18 Időpont ma 21:49
"Szopottjaid inkább neked lehetnek úgy tűnik! :D "
Hát, agy nélküli élettel valóban.
Ameddig nem fogod fel, hogy feri is lógjon végre ugyanazon a lámpavason ahol vitya, addig nincs miről beszélnünk. Persze, te ezt soha nem is fogod felfogni, nem fér bele a medúza világképedbe. ;-)
"Hát, agy nélküli élettel valóban."
Csak nem a saját tapasztalatodat próbálod megosztani a nagyérdeművel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!