Melyik magyar párt nyert választást a III. magyar köztársaságban kizárólag racionális érvekkel, érzelmi kampány nélkül? Ha tudsz erre valóban releváns példát hozni, akkor beszélgethetünk a témáról.:-)
2017. aug. 20. 19:07
3/19 anonim válasza:
szerinted lessz it olyan aki beismeri hogy fideszes hogy utána lehordjátok és lepontozzátok ? Tényleg ennyire hülyének nézed az embereket?
2017. aug. 20. 19:18
4/19 anonim válasza:
Nem fognak válaszolni, mert disszonanciában vannak, ilyenkor elbújnak a sarokba.
2017. aug. 20. 19:32
5/19 anonim válasza:
Nem bújok. Tényleg nem ismertem
2017. aug. 20. 19:42
6/19 anonim válasza:
"Fizessenek a gazdagok", "Ti dolgoztok. Ők lopnak", meg lényegében véve bármelyik politikus találomra vett megszólalása is bizonyítja ezt a tételt. (asszem épp Moldova Györgynek volt egy hasonló idézete, ahol azt taglalta, hogy ez nem véletlen, mert érzései mindenkinek vannak de sajnos józan esze már csak sokkal kevesebbeknek így az arra való hatás kevésbé hatékony)
2017. aug. 20. 19:58
7/19 anonim válasza:
Felnőttként éltem meg a rendszerváltást, és jó a memóriám. Élénken emlékszem a hivatásos rettegőkre, akik nácizmust láttak a jobboldali kormányok minden megnyilatkozásában, a hazugságokra az állítólag fontolgatott sortűzről a taxisblokád idején, a 3,60-as kenyérre és a "szakértők"-re, mint kampánytémára, a Nem D,F! Sz,D,Sz! kampányfilmre, a 19 ezer forintos nyugdíjcsekkre, stb, stb, stb.:-) Arra is, hogyan bukta el 2002-ben az addigi legsikeresebb kormány a választásokat, mert NEM volt hajlandó - a többiekkel ellentétben - negatív kampányt folytatni. NEM Finkelsteinnel kezdődött az érzelmi kampány Magyarországon.
2017. aug. 20. 20:07
8/19 anonim válasza:
Visszakérdezek, te mint szoci mit gondolsz Ron Werber meg Soros módszeréről ?
"Nem érzem magam bűnösnek azért mert érintett vagyok olyan erkölcstelen tevékenységben amelynek semmi köze nincs a bűntudathoz"
"Egyetlen személyiségem van. Miután elkövetek egy erkölcstelen dolgot, az utána következő időszakban megpróbálok erkölcsösen cselekedni."
"pénzt akarok csinálni, azért vagyok jelen a pénzpiacokon és ezért én nem lehetek, és nem is vagyok tekintettel semmilyen szociális következményre."
Amúgy remek, hogy itt a Fideszesek lelkébe lett gázolva, és egy csomóan leírják, hogy "de hát már a ... is ezt csinálta". Igazából pont az a probléma, hogy mindenki ezt csinálja. Nem? Talán emiatt is tart itt ez az ország. De úgy látszik, hogy sokaknak nem ez a problémája, hanem az, hogy a "másik" oldal ezt csinálja.
2017. aug. 20. 20:20
10/19 anonim válasza:
888-tól linkelni, mint hiteles hírforrás? Hát, nem tudom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!