Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell már Augusztus 20....

Miért kell már Augusztus 20. -án is a Fidesznek a menekültváslágot és a terrorizmust felhozni az ünnepi beszédben, amikor nem erről szól Augusztus 20?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #ünnep #propaganda #ünneprontás
2017. aug. 20. 16:02
 81/102 anonim ***** válasza:
84%

"Elfelejthetnéd már a menekültezést. Az aki egy rakás biztonságos országon keresztül jön az nem menekült"

Persze persze, a hülyeségnek nincs határa csak fújhassátok amit annyira borzasztóan nagyon szeretnétek fújni, őszintén ez itt a lényeg nem?

Ha fejreálltok is menekült az aki nem állampolgárságot kap, mint a fidesz migránsaitok :D, hanem menekülti státuszt. A háborús helyzet rendeződésekor pedig minden egyes befogadó ország minden egyes befogadott tekintetében szabadon dönthet az illető kiutasításáról!

Na ezt csináld meg a fidesz kötvénnyel befogadott 17000 Pharaon professzorhoz hasonlóan leinformált körözött bűnöző migránsaiddal ha tudod!!! ;)

2017. aug. 22. 15:06
 82/102 anonim ***** válasza:
51%
Ne hazudozz. Európában háborús menekült akit kötelességünk fogadni egyedül Ukrajnából jöhet. A többi gazdasági migráns ha tetszik hanem. Mégha azt szeretnéd is fújni reggeltől estig hogy menekültek. Csak az első biztonságos országig menekültek utána gazdasági migránsok. Azért röhely hogy Szíriából indulva egyeseknek Svédország az első biztonságos ország. De minden esetre mindig az ahol a legtöbb a segéj.
2017. aug. 22. 15:15
 83/102 anonim ***** válasza:
91%

"Persze lehet nem volt jó ötlet a kötvény árusítás állampolgárságért de róluk legalább lehet tudni hogy kik."

Hagyjuk ezt. Az itt is emlegetett Gaith Pharaon-t is szigorúan leinformálták, aztán rendben talált a Fidesz kormánya. Többek között terrorizmussal kapcsolatos vádakkal volt az Interpol körözés kiadva rá!

Akkor most képzeljük el a letelepedési kötvénnyel befogadott tizenezrek ellenőrzését, röhög a vakbelem.

"Ti engeditek be és hívjátok be a teroristákat. Minimum bűnrészesség miatt 5 től 15 évig titeket is be lehetne csukni."

Akkor azt le is szögezhetjük, ha valakinek jár az a bizonyos 5-10 év na az éppen pont ti vagytok meg is adnám nektek azonnal ha rajtam múlna.

2017. aug. 22. 15:48
 84/102 anonim ***** válasza:
43%
Megöltétek azt a szerencsétlen kisfiút is Spanyolországban. Az ő halála is a ti lelketeken szárad.
2017. aug. 22. 16:11
 85/102 anonim ***** válasza:
91%

"Európában háborús menekült akit kötelességünk fogadni egyedül Ukrajnából jöhet. "

Na meg ÖNKÉNTESEN is befogadhatunk bárkit amellett akiket kötelesek vagyunk. Már megint csak a hülyeséget nyomod. Akit önként befogadunk is "menekült", attól nem lesz migri, hogy nem kényszerből fogadtuk be. Kaphat menekült, menedékes és oltalmazotti státuszt is egyaránt. Egyik sem migráns ebben az állapotában.

A migráns az tudod ki? Továbbra is csak az a 17.000 fideszmigri akit a nyakunkra hoztatok, köszi fideszesek. Allah szeret titeket :DDDDD

2017. aug. 22. 16:57
 86/102 anonim ***** válasza:
51%
Na végre hogy elismered hogy nem vagyunk kötelesek befogadni távoli háborús ország menekültjeit. Az meg hogy melyik ország teszi tönkre magát önként migráns befogadással az nekem mindegy.
2017. aug. 22. 17:28
 87/102 A kérdező kommentje:

"Az aki egy rakás biztonságos országon keresztül jön az nem menekült"

Akkor mi? :D

Talán "illegális bevándorlónak álcázott terrorista"? :D

terroristák már a nagy menekült válság előtt is voltak Európában, csak mondom... ugye, ezt a Fidesz és a királyi média úgy állítja be, hogy "Minden második bevándorló egy álcázott terrorista" és hogy a "migrációval jön be a terrorizmus"...

Felesleges tömeghiszti keltés.

2017. aug. 22. 17:31
 88/102 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, tudod, hogy hány kérelmező kapott menekültstátuszt az EU-ban 2016-ban? És azt tudod, hogy aki nem kap menekültstátuszt, azt hogy nevezik? Ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, szívesen segítek, de megvárom, hátha megtalálod magadtól.:D
2017. aug. 22. 17:40
 89/102 anonim ***** válasza:
91%

"Na végre hogy elismered hogy nem vagyunk kötelesek befogadni távoli háborús ország menekültjeit."

Arról valaki mással értekezhettél aki ugyanennyi %-os, mert én sosem hittem és állítottam, hogy kötelesek lennénk. Én az vagyok aki azt mondtam, ti szabadítottátok ránk a sok migrit, ti vagytok a migrisimizők senki más, és ez kőkemény tény, pont.

2017. aug. 22. 17:48
 90/102 anonim ***** válasza:
46%
Ja igen, ami Kulcsár Attilát illeti: számomra újdonság, hogy Váradi János, Puch László és Baja Ferci fideszesek.:D Ne maszatold a saját sz..rotokat másra, öcsisajt.
2017. aug. 22. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!