Miért kell már Augusztus 20. -án is a Fidesznek a menekültváslágot és a terrorizmust felhozni az ünnepi beszédben, amikor nem erről szól Augusztus 20?
"Elfelejthetnéd már a menekültezést. Az aki egy rakás biztonságos országon keresztül jön az nem menekült"
Persze persze, a hülyeségnek nincs határa csak fújhassátok amit annyira borzasztóan nagyon szeretnétek fújni, őszintén ez itt a lényeg nem?
Ha fejreálltok is menekült az aki nem állampolgárságot kap, mint a fidesz migránsaitok :D, hanem menekülti státuszt. A háborús helyzet rendeződésekor pedig minden egyes befogadó ország minden egyes befogadott tekintetében szabadon dönthet az illető kiutasításáról!
Na ezt csináld meg a fidesz kötvénnyel befogadott 17000 Pharaon professzorhoz hasonlóan leinformált körözött bűnöző migránsaiddal ha tudod!!! ;)
"Persze lehet nem volt jó ötlet a kötvény árusítás állampolgárságért de róluk legalább lehet tudni hogy kik."
Hagyjuk ezt. Az itt is emlegetett Gaith Pharaon-t is szigorúan leinformálták, aztán rendben talált a Fidesz kormánya. Többek között terrorizmussal kapcsolatos vádakkal volt az Interpol körözés kiadva rá!
Akkor most képzeljük el a letelepedési kötvénnyel befogadott tizenezrek ellenőrzését, röhög a vakbelem.
"Ti engeditek be és hívjátok be a teroristákat. Minimum bűnrészesség miatt 5 től 15 évig titeket is be lehetne csukni."
Akkor azt le is szögezhetjük, ha valakinek jár az a bizonyos 5-10 év na az éppen pont ti vagytok meg is adnám nektek azonnal ha rajtam múlna.
"Európában háborús menekült akit kötelességünk fogadni egyedül Ukrajnából jöhet. "
Na meg ÖNKÉNTESEN is befogadhatunk bárkit amellett akiket kötelesek vagyunk. Már megint csak a hülyeséget nyomod. Akit önként befogadunk is "menekült", attól nem lesz migri, hogy nem kényszerből fogadtuk be. Kaphat menekült, menedékes és oltalmazotti státuszt is egyaránt. Egyik sem migráns ebben az állapotában.
A migráns az tudod ki? Továbbra is csak az a 17.000 fideszmigri akit a nyakunkra hoztatok, köszi fideszesek. Allah szeret titeket :DDDDD
"Az aki egy rakás biztonságos országon keresztül jön az nem menekült"
Akkor mi? :D
Talán "illegális bevándorlónak álcázott terrorista"? :D
terroristák már a nagy menekült válság előtt is voltak Európában, csak mondom... ugye, ezt a Fidesz és a királyi média úgy állítja be, hogy "Minden második bevándorló egy álcázott terrorista" és hogy a "migrációval jön be a terrorizmus"...
Felesleges tömeghiszti keltés.
"Na végre hogy elismered hogy nem vagyunk kötelesek befogadni távoli háborús ország menekültjeit."
Arról valaki mással értekezhettél aki ugyanennyi %-os, mert én sosem hittem és állítottam, hogy kötelesek lennénk. Én az vagyok aki azt mondtam, ti szabadítottátok ránk a sok migrit, ti vagytok a migrisimizők senki más, és ez kőkemény tény, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!