Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most, hogy Trump lesz az USA...

Most, hogy Trump lesz az USA új elnöke, sztetek van esély arra, hogy végleg megsemmisüljön az Iszlám Állam és Obamaval ellentétben háttérbe szorítsa a terrorizmust?

Figyelt kérdés
Én nagyon örülnék, ha eltűnne már ez a beteg szervezet a Föld színéről, akkor tuti h minden rendbe jonne, nem lenne nagy menekülthullám Európába, tán még haza is mennének a menekültek. Lehet, h egy bunkó pasas, de ha ilyen téren sikert érne el, a fél világ is hálás lenne érte.
2016. nov. 9. 16:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Én valamennyire örülök h republikanus lesz a gore, Clintonnal ugyanaz a langyos politika folytatódni, mint Obama alatt.
2016. nov. 9. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ISIS-t lehet, hogy sikerül eltüntetnie.

De, a terrorizmust nem fogja tudni megszüntetni.Az ISIS harcosok Európába szökdösnek.

Amerika biztonságban lesz a terrorizmustól.Trumpnak köszönhetően, még nehezebb lesz oda kijutni.

2016. nov. 9. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Szerinted azert van IS meg haboru Sziriaban, mert Obama?

Meglehetosen egybites a vilagkeped.

2016. nov. 9. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Miért szerinted Obama nem harcolt az Iszlám állam ellen? Vagy Clinton nem harcolna?
2016. nov. 9. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Én annyira nem örülnék Trump győzelmének, olyan nyilatkozatai vannak, hogy a jóérzésű-épelműjű ember haja égnek áll.
2016. nov. 9. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
*épelméjű
2016. nov. 9. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Ráadásul Trump totálisan dilettáns ehhez (is), ezt saját maga bizonyította, amikor azt mondta, hogy a NATO-t küldené Szíriába, amely ugye nem támadó, hanem védelmi szervezet.
2016. nov. 9. 16:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Obama nagy lépéseket tett a terrorizmus megszüntetése felé, személyesen felügyelte az akciót mikor Oszáma bin Láden-t megölték. Viszont az Afganisztánból és Irakból való kivonulás után sikerült az ISIS-nek megerősödnie (létrejönnie), de mivel megígérte a választóknak hogy kivonulnak így nem maradhattak ott katonák nagyobb számban nagy békefenntartás céljából.

Tramp céljait még nem tudjuk, de mivel a Republikánusok ős háborúpártiak, lehet hogy valami előrelépés lesz. De mint írták előttem...sokuk már elmenekült és él valahol.

2016. nov. 9. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom kérdező én azt hallottam, hogy teljesen ki akar vonulni a külpolitikának ezen részéről és teljesen békén akarja hagyni a közel-keletet. Csak Amerikával akar foglalkozni. Most, hogy ez mennyire jó nekünk nem tudom.
2016. nov. 9. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez egy paprikajancsi. Már azzal kiütné az IÁ-t, hogy odamegy személyesen, mert halálra röhögnék magukat.
2016. nov. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!