Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell már Augusztus 20....

Miért kell már Augusztus 20. -án is a Fidesznek a menekültváslágot és a terrorizmust felhozni az ünnepi beszédben, amikor nem erről szól Augusztus 20?

Figyelt kérdés

#FIDESZ #ünnep #propaganda #ünneprontás
2017. aug. 20. 16:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
51%

"Én az vagyok aki azt mondtam, ti szabadítottátok ránk a sok migrit, ti vagytok a migrisimizők senki más, és ez kőkemény tény, pont."

Szerintem állj le azzal, amit szedsz, mielőtt még nagyobb bajod lesz tőle.:D

2017. aug. 22. 17:56
 92/102 anonim ***** válasza:
46%
Be van tépve rendesen
2017. aug. 22. 18:01
 93/102 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem állj le azzal, amit szedsz, mielőtt még nagyobb bajod lesz tőle.:D"

De ciki, ezt már eljátszottad és már mondtam is. Attól, hogy leállok azzal amit szedek, még ti adtatok papírokat 17000 migrinek normális ellenőrzés nélkül mocskos mutyikölcsönre, amit mind egy szálig veletek fizettetnék vissz!! Most jön az, ha nem tévedek akkor, hogy milyen idióta vagyok mert elírtam egy betűt? :)) Szánalom a köbön :DDDDD.

2017. aug. 22. 18:14
 94/102 anonim ***** válasza:
46%
És ezek közül hány ember robbantotta fel magát vagy hajtott tömegbe szándékosan? Nulla egy se. Ellenben a pátyolgatott migránsaiddal
2017. aug. 22. 18:18
 95/102 anonim ***** válasza:
100%

"Ellenben a pátyolgatott migránsaiddal"

A menekültekről beszélsz még mindig? Á sosem leszel intelligensebb, lassan lemondok rólad :DDDDDDDDDDDD

2017. aug. 22. 18:27
 96/102 anonim ***** válasza:
100%

"És ezek közül hány ember robbantotta fel magát vagy hajtott tömegbe szándékosan?"

Ezek nem robbantgatnak, hanem pénzelik a terrorizmust mint Pharaon úr, a példaképed. A legveszélyesebbeket engedtétek betelepedni, Isten óvjon minket. Csak egy OszamaBinláden elég volt ezrek halálához.

2017. aug. 22. 18:47
 97/102 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudjátok értelmezni a kérdést? Valami felfogási problémátok van? Hány embert robbantottak fel vagy tapostak halálra? Á kár is vesztegetni a szót rátok libsikre. Reménytelen.
2017. aug. 22. 18:53
 98/102 anonim ***** válasza:
46%
Meséld már el mi elől menekülnek Görög Török országon vagy Szerbián keresztül? Milyen borzsztó háborúk dúlnak ott? Az első biztonságos (legtöbb segéjt adó)ország Svédország közvetlen Szíria mellett van mi?
2017. aug. 22. 18:57
 99/102 anonim ***** válasza:
46%

"De ciki, ezt már eljátszottad és már mondtam is"

Sehol nem írtam ilyet.:D

Ami a migráns vs menekültkérdést illeti:

[link]

Amint az ábrából látható, az EU a menekültkérelmek 82%-át VISSZAUTASÍTOTTA, VÉGLEGESEN.

2017. aug. 22. 19:03
 100/102 anonim ***** válasza:
84%

" Valami felfogási problémátok van?Hány embert robbantottak fel vagy tapostak halálra? "

Mert konkrétan Oszama hány embert robbantott fel??? Egyet se. Akkor nem is volt terrorista szerinted mi? Értjük már, de azért a felfogási problémákért nehogy átmenj a szomszédba, nincs rá szükséged :DD

Na meg akkor ideje lenne eldönteni kivel van bajod. A migránsokat akkor végül szereted? Valld meg, megkönnyebülsz. Azok között nem lehetnek robbantók szerinted, mert Orbán Úr kiszűrte őket, biztonságban vagyunk, jó hiszünk a migrássimogató fideszeseknek. A túristák? Azok között lehetnek robbantók? Mi a véleményed róluk mi legyen velük? Határzár jó lesz? Vasfüggöny? A német őslakosok, csak mert hallom páran csatlakoztak az iszlám államhoz? Mit tegyünk? A menekültek? Ja tudom azok mind terroristák és az amúgy konzervatív Merkelék meg a pápa meg a fidesz eu-s néppártja azok mind libsik és beengedték őket. Már csak annyit kérdeznék legalább azt tudod e mi van a gatyeszodban anélkül, hogy bele kellene nézned ?:D

2017. aug. 22. 20:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!