Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Feláldoznátok...

Jobbikosok! Feláldoznátok magatokat a hazáért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem. Minek?
2010. máj. 25. 09:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Jobbikos vagyok, a kérdés provokatív, egyébként meg 18 és 49 év között mindenkinek kötelező lenne hadba állni háború esetén, ezért felesleges a kérdés....
2010. máj. 25. 14:51
 23/25 anonim válasza:
100%

Üdv!

A hazámért?Igen!!Könnyen mondom?Először is van 4 gyermekem.Értük bármit.Ők is magyarok.Tehát a "hazámban"laknak.Másodszor voltam katona másfél évig,nem okozna túl nagy gondot a fegyver ismeret.Ja és jobbikos vagyok.Nem azért de ismerek sok más politikai beállítottságút is aki a családjáért a hazájáért feláldozná magát.Ez nem pártállás kérdése.Gondoljátok végig:ránk tör az ellen,te ülsz a szobában,bemennek,lelőnek mindenkit.Utána jön a szomszéd....vagy:elébük mész lelősz akit tudsz,de te ott maradsz.Viszont azok már nem jutnak el a házadig,ezért a családod túléli.....

2010. máj. 25. 15:58
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha háború lenne nem ülnék a seggemen, hanem mennék az ellenkező irányba, mint ahonnan az ellen jön, családostul, minél hamarabb, minél messzebbre. Hogy gyávaság? Az hát! De ha magam és családom megússza így akkor hidegen hagy. Élni lehet itt is, meg ezer kilométerrel arrébb is, de ha belerohanok egy golyóba, akkor annyi volt. Minek kockáztatni?
2010. máj. 25. 16:36
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Uotlsó,Te igazi "hazafi" vagy...:D Bár abban igazad van,hogy egy tank vagy repülő ellen,semmit nem tudnánk tenni...,sőt még profi kommandósok ellen sem:/ Ide egy erős magyar hadsereg kéne,jól felszerelve!!!
2010. máj. 25. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!