Jobbikosok! Feláldoznátok magatokat a hazáért?
"Kamikázénak esetleg alkalmasok.Másra nemigen.Háborúban kevés az,hogy hülyegyerekek katonásdit játszanak a Hősök terén."
gúnyolódásodnak semmi hatása :)
"Szerinted csak egy Jobbikos bohóc szeretheti a hazáját?:)"
bohóc?
én meg egy jobbikos bohócot se láttam
de majd ha cirkuszba járok megkérdezem 1-2 bohócot hogy kire szavazott
""Szerinted csak egy Jobbikos bohóc szeretheti a hazáját?:)" "
szerinted más párt bohóc szimpatizánsai nem harcolnának a hazájukért ha megtámadnának
vagy lehet hogy tényleg nem?
A kérdésnek nincs értelme. Mondani bármit lehet, de hogy van e valakinek töke hozzá, az úgyis akkor dől el, ha olyan helyzetbe kerül.
Mondhatom én is, hogy igen, de fogalmam sincs, hogyan viselkednék, amikor golyók zúgnak a fejem felett, gránátok robbannak mellettem és egy tucat fegyveres rohan felém.
Ha menni kell, akkor nemcsak a jobbikosoknak kell menni -_-
/ON
Helyzettől függ.
Egy honvédő háborúban persze simán,habozás nélkül - ha van értelme.
De pl ha arra köteleznének hogy Afganisztánba kell menni "védeni a hazát" - akkor nem áldoznám fel magam.Annyit nem ér.
Én azt mondom, hogy mennék és megvédeném a hazám, bár foggalmam sincs, hogy élesben hogyan teljesítenék, mert itt azért elég könnyű fecsegni.
Sajnos már nem igazán készítenek fel minket ilyen eshetőségre és így könnyen kiszolgáltatottak lehetünk egy váratlan helyzetben.
Egy 18 éves fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!