Ti még emlékeztek erre?
Én arra emlékszem, amikor elvették a havi 12 ezer adójóváírást és megadóztatták a minimálbért is, elvették a manyup pénzeket, megemelték az áfát, plusz Matolcsy kitalált még 200 adót.
Ha te azért vagy boldog, mert az eddig elvett pénzek néhány százalékát visszacsöpögtetik neked, akkor legyél.
Itt igazán csak a Mészáros Lőrincek boldogok a te pénzedből.
Időpont ma 17:50
Mert Orbán nem árulja el ? Mikor volt nagyobb kivándorlási "kedv". Most, vagy Gyurcsány alatt? Ez szerinted mit jelent? Hogy jól mennek a dolgok? Te csak egy bérelt troll vagy.
Nem tudtam, h 50ből is meglehet élni, ha igen, akkor ő jól csinálja. Nem gazdagságröl van szó, szimplán annyi, h jól élek, megengedhetem magamnak a nyaralást, persze nincs sportkocsim, jó nagy házam, de ellehet boldogulni.
"elkúrtam" "hazudtam reggel délben..."
Időpont ma 18:03
Bammeg te nagyon agymosott vagy, részvétem a további kezelésekhez...
Na és az mond neked valamit, hogy a 89.000-es bérből akkor jobban lehetett élni mint ma a 161.000-esből? Tudom ezen már gondolkodni kéne ami hát igen kicsit bonyolult.
Nem sértésből mondom, de egyszerűen tény, hogy Orbán Viktornak tetsző szinten tudsz csak rálátni a dolgokra, így pedig csakis fideszes szavazónak leszel jó világ életedben. Ők pedig sajnos nem a penge agyukról híresek sem nem a jó erkölcseikről.
Időpont ma 18:06
Vagy te vagy igénytelen és nincs szükséged csak netre, meg ennivalóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!