Fideszesek. Ti miben látjátok a párt eredményeit, sikereit?
Egyetlen egy jó tette sincsen!
Semmit tudó vak nyomotultak vagytok!
Tönkretesznek,ahogyan csak tudnak!
És még keveset mondtam...
pl bebizonyították hogy 10X es áron is lehet olyan vizesvébét rendezni.
Bebizonyították hogy a munkanélküliséget %osan lehet csökkenteni igaz ehhez minden 20. munkavállalót külföldre üldöztek így a statisztika tökéletes hisz csökken a munkanélküliek száma papíron
Bebizonyították hogy 7 év alatt papíron 40k+ a minimálbér igaz 50kval több adót fizetsz utána
Bebizonyították hogy a magánynyugdíj pénztárat amire anno köteleztek és fizethettem 2 pillanat alatt el tudják tüntetni.
Bebizonyították a magyar sikervállalkozást is hisz pénztáros lőrinc naponta pont annyit gazdagodik ami hiányzik az oktatásból.
Bebizonyították azt is hogy az eu a gonosz mert megkérdezi hova lett pár milliárd EURÓ így csak gonoszak lehetnek.
Bebizonyították hogy a kapitalizmus is dübörög hisz dohányboltja csak annak lehet akinek az állam ad és persze csak olyan áron árulhatnak egy terméket amit az állam megenged.
Bebizonyították azt is ha valakinek a mondandója nem tetszik akkor nem ám csúnya diktatorikus módszerekkel némítják el mint pl betiltják hanem 2/3 os törvénybe foglalják a tevékenységüket mint illegális elemet ha meg nem jön be leoltják Áder Janikát hogy jó lesz az 1/2 es törvénynek is.
a sor végtelen pont mint a fidesz korrupciós ügyei
- fizetések folyamatos emelkedésében
- családbarát CSOK és hasonló támogatásokban szjában a családokat támogatják
- nincsenek áremelések, mint a szociknál meg megszorítások
- felemelték 50-60 ezerre a munkanélküli segélyt közmunkával, így többet kapnak a munkanélküliek és közben dolgoznak is
- nem engedik be a terroristákat
- nincs folyamatos infláció, mint a szociknál. ugyanannyiba kerül a tej, tejföl, kenyér mint 2010-ben és még defláció is van
- nincsenek IMF hitelek. nem veszünk fel kölcsönt
Ha megnézed a most ellenzékiek ezeknek az ellenkezőjét tették !
most egyáltalán minek tesztek fel ilyen kérdéseket?
Ha valaki leírja az eredményeit azonnal lepontozzátok így ennek mi értelme?
Te tiszta vak vagy utolsó!
A véleményed hamis,nem igaz!
Csak is a hülye Orbán szavát jegyzed meg,aki hazudik,mint a vízfolyás és még annál is jobban.
Ajánlom az rtl híradó nézését,hogy egy kicsit okuljál belőle!:)
"Te tiszta vak vagy utolsó!
A véleményed hamis,nem igaz!
Csak is a hülye Orbán szavát jegyzed meg,aki hazudik,mint a vízfolyás és még annál is jobban.
Ajánlom az rtl híradó nézését,hogy egy kicsit okuljál belőle!:)"
Csak tájékoztatlak hogy nem magyarországon élek már több mint tíz éve azaz orbán szavai nekem semmit sem érnek csak leírtam azt ami igaz ha valaki a kérdésre válaszolt konkrétan akkor azt miért kell lepontozni?
Akkor meg mi közöd van hozzá 8-as?
xddd
Honnan tudod,h IGAZÁBÓL mi történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!