A választások teljes eredménye nem nyilvános? A polgármesterjelöltek eredményeit megtaláltam, de engem a képviselők érdekelnének. Hol találom? Vidék
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 10:13
2/11 Koplárovics Béci válasza:
Nálunk (kis falu) a képviselők eredménye ott van a közvetlen a polgármester eredmények alatt. Darabra pontosan, hogy melyik képviselőjelölt mennyi szavazatot kapott és ki lett közülük képviselő.
3/11 A kérdező kommentje:
én sajnos külföldön vagyok éppen, nem tudom megnézni
2014. okt. 13. 14:19
4/11 Koplárovics Béci válasza:
Mondd melyik település és bemásolom neked ide, hogy kik lettek képviselők.
5/11 A kérdező kommentje:
honnan másolod be? én nem találom sehol
2014. okt. 13. 19:58
6/11 Koplárovics Béci válasza:
7/11 Koplárovics Béci válasza:
Bocs, az indexes cikken nincsenek fent a képviselők név szerint.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi megtaláltam
és az meg tudnátok mondani, hogy a képviselőkből hányra lehetett szavazni maximum?
2014. okt. 13. 20:38
9/11 Koplárovics Béci válasza:
Ahol már a település eredményei vannak, ott a jobb felső sarokban ott van, hogy "A települési képviselőtestület tagjainak létszáma: x fő". Településmérettől függően lehetett többre-kevesebbre szavazni, illetve ahol városokban több körzet volt, ott pedig kötzetenként 1 képviselő, plusz néhány képviselő a kompenzációs listán.
10/11 A kérdező kommentje:
tehát egy négyfős testület esetében minden szavazó 4 voksot adhatott le?
2014. okt. 14. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!