Nem gondoljátok úgy hogy a "turbó" demokraták minden kis spiclicsáré szóra rávágják hogy rasszista cigány gyűlölő, de az olyan dolgokon nem akadnak fent mint pl ami Ercsiben történt?
kicsit fel kéne világosítani őket hogy bizony a cigányság nem egy meghurcolt kisebbség
hanem pont az ottani emberek a meghurcoltak
mindenki aki tud linkeljen be 1-1 olyan cikket
hogy felvilágosítsuk ezeket az antifákat
hogy mivel is kéne foglalkozniuk
"Nem vesztettem, csak tizenéves netnáciknak elmagyarázni hogy mi a rasszizmus, reménytelen dolog, bár én megpróbálom.
"
pesze persze netnácikal
nem tudsz veszíteni sem
aki nem tudja az adott nyelvet bármi legyen is az
csak nagy bla balát hall és ákom bákomot :)
Képzeld, nem. Ha ismersz pár nyelvet, akkor van rá esélyed, hogy tudd, kérdeznek, vagy állítanak e, és felismerhetsz bizonyos részeket, amik ha ismétlődnek, akkor sejtheted, hogy kb milyen szerepet töltenek be. De mondjuk ehhez több is kell, mint egy szobafestő szakmunkásvizsga :)
37 nevetségessé váltál...
nem várhatod el az emberektől hogy csak úgy járjanak orvoshoz ahogy minimum 20 nyelvet tudjanak
hülye vagy...
nevetséges...
és egy bunkó
"Képzeld, nem. Ha ismersz pár nyelvet, akkor van rá esélyed, hogy tudd, kérdeznek, vagy állítanak e, és felismerhetsz bizonyos részeket, amik ha ismétlődnek, akkor sejtheted, hogy kb milyen szerepet töltenek be. De mondjuk ehhez több is kell, mint egy szobafestő szakmunkásvizsga :)"
ja persze
a 70 éves ember aki már nagyot is hall
majd el kezdi figyelni hogy na melyik hang ismétlődik?
TE anyus most akkor fájdalom csillapított mondott vagy vérnyomás csökkentőt
olyan hülye vagy b+
77
"Aki ellentmond neked, jelzőkkel illeted"
Na, maradjunk annyiban, hogy te nem vagy netnáci, de én se hülye b+.
az én allergia orvosom talán indiai
tud magyarul de én semmit nem értek abból amit mond
pedig biztos fontos dolgokat említ de én mindig kérdően nézek a nővérre (ő már biztos megszokta)
de ez nekem is kellemetlen gondolom neki is
mindenkinek
egy nagy ungabungát értek mindig mikor beszél
pedig fiatal vagyok
"Na, maradjunk annyiban, hogy te nem vagy netnáci, de én se hülye b+."
hogy nem vagy hülye én azt megkérdőjelezném
és egy másik 77 es vagyok
legelsőnek azt írod hogy az rasszista ha valaki nem ért idegen nyelven
utána meg azt hogy a betegnek össze kéne raknia hogy milyen hangok ismétlődnek és utána kvázi ektivitézzék ki hogy mit akar az orvos
mivel jellemeznéd te magad?
Nem ezt írtam
Arra utaltam, hogy
1: Egyátalán nem biztos, hogy egy arab orvos "ungabungázva" beszél, beszélhet "rendesen" is. Rasszizmus az, hogy ha alapból azt feltételezed, hogy csak így tud beszélni.
2: Azt mondtam, hogy kis logikával általában meg lehet érteni, mit akar a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!