Hova lett a Nagy Magyarország?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 16:38
1/15 anonim válasza:
Pistike, majd ha eljutsz a hetedik, vagy a nyolcadik osztályba, akkor fognak neked mesélni a kiseg... a tanárnénik és tanárbácsik arról, hogyan vesztettünk el egy háborút, és milyen következményei voltak.
3/15 anonim válasza:
ÁLTALÁNOS ISKOLA!!!
Google trianon
4/15 anonim válasza:
Ajánlani tudom, hogy nézz utána az első világháborúnak, és az azt lezáró békeszerződéseknek, mert a válasz ott van.
8/15 anonim válasza:
Történelmi Magyarország, és nem Nagy Magyarország... 7. vagy 8. osztályban majd tanultok róla (I. világháború, trianoni békediktátum, stb.).
10/15 A kérdező kommentje:
A körülményekkel tisztában vagyok.De köszönöm. :)
Egy egészséget vitát szerettem volna,hogy kialakuljon.A normális kereteken belül.
2010. máj. 24. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!