Van még olyan ország Európában, ahol ennyire "ciki" a
hazaszeretet, nacionalizmus?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ha valaki büszke a hazájára itt Magyarországon, akkor az mindjárt el van könyvelve neonácink, turbómagyarnak stb. Az ellenkezője viszont nagyon "menő", értelmiségi dolognak számít.
De érdemes szétnézni a nagyvilágban. Ott vannak a skandináv jóléti államok, amelyek kezdenek leáldozni, pont a liberális politikájuknak köszönhetően.
Amerikában ellenben szabad nacionalistának lenni, sőt büszkeség. Ugye Amerika régóta a világ vezető hatalma.
Németországban, történelmi okokból nem szokás nemzetiskedni. Teljesen jogosan teszem hozzá, azok utân amit műveltek a nèmet felsőbbrendűségre hivatkozva jobb is ha meghúzzák magukat ilyen tekintetben.
2017. aug. 13. 17:13
12/26 anonim válasza:
"Egyáltalán nem ciki sehol, csak van egy hangos kisebbség."
Nagy médiafelülettel...
Valóban megér egy misét, hogy miért vannak úgy megírva a történelem könyvek, hogy mindíg az ellenségnek kell drukkolni és hogy miért nem lehet felvállalni, hogy nemzeti magyar érzésű az ember és szereti a hazáját, anélkül hogy neonácinak, turbómagyarnak mondanák
2017. aug. 13. 17:17
13/26 anonim válasza:
Időpont ma 17:13
ennyi erővel az utódok bűnhődjenek az elődök hibái miatt? Mi közük hozzá? Neked pl mi közöd lett volna ahhoz, hogy a dédapád a náci seregben szolgált? Idióta kretén...
2017. aug. 13. 17:32
14/26 anonim válasza:
#13 Azért, mert ezt a fene nagy hazaszeretetet rendszerint az idegenek eszelős gyűlöletével tudjátok csak kifejezni.
2017. aug. 13. 17:40
15/26 anonim válasza:
Csak ahol még a tegnapira is csak egy jóízűt libsizni jutott eszébe a "keresztény oldal' zászlósának Németh Szilárdnak.
2017. aug. 13. 17:41
16/26 Molyember válasza:
Szeretem a hazámat, büszke vagyok a nyelvünkre, szeretem a szokásainkat, a vidéket, imádom az irodalmunkat, de előbb törném el a saját kezem, minthogy bármiféle közösséget vállaljak a rasszista, buta véglényekből álló, magukat hazafiaknak nevező réteggel. Már írtam máshol is, ez a csoport pont annyira hasznos az országnak, mint egy borsodi zsákfalu putris cigányai. Nem a hazaszeretet a ciki, hanem a magukat nagyon magyaroknak tartók bandája. Ki akarna egy csoportba kerülni ezekkel?
2017. aug. 13. 17:45
17/26 anonim válasza:
"az idegenek eszelős gyűlöletével"
a német mint idegengyűlölő? Jelenleg előbb befogadtak, mint otthon a migránsozó magyarok... és szerintem ezzel nem én vagyok egyedül.
2017. aug. 13. 17:45
18/26 anonim válasza:
Nem neked ment, csak közben töröltek párat a mélymagyarokból :)
2017. aug. 13. 17:50
19/26 anonim válasza:
Itthon zászlóval mész az utcán, rögtön rádugranak a rendőrök, hogy fasiszta tüntető.
Amerikában nincs olyan film, ház, helyszíni kapcsolás, stb. ahol ne lenne amerikai zászló!
2017. aug. 13. 18:47
20/26 anonim válasza:
Itthon ha valaki magyarnak vallja magát, szereti is esetleg a hazáját, hagyományőrző, stb. pejoratívan magyarkodik jelzővel illetik! –szerintem ilyen nincs sehol a világon!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!