Van még olyan ország Európában, ahol ennyire "ciki" a hazaszeretet, nacionalizmus?
Gondolok itt arra, hogy ha valaki büszke a hazájára itt Magyarországon, akkor az mindjárt el van könyvelve neonácink, turbómagyarnak stb. Az ellenkezője viszont nagyon "menő", értelmiségi dolognak számít.
De érdemes szétnézni a nagyvilágban. Ott vannak a skandináv jóléti államok, amelyek kezdenek leáldozni, pont a liberális politikájuknak köszönhetően.
Amerikában ellenben szabad nacionalistának lenni, sőt büszkeség. Ugye Amerika régóta a világ vezető hatalma.
Németországban,Svédországban eléggé az.
Minél nagyobb teret nyer a liberális politika annál cikibb.
Németországban meg a Svédországban a konzervatív azt jelenti,hogy férfi létedre nem hordasz női ruhákat, de ezenkívül ugyanúgy rajongsz a színes migránsokért meg a genderizmusért.
Van még egy olyan ország az egész világon, ahol még a dohányboltok is Nemzethyek?
Akkor miről is beszélünk? De ti aztán rohadtul el vagytok nyomva, ugye?
Hát nem! Magyarország éppen hogy túl van nacionalizálva, a magyarok rettenetesen el vannak szállva önmaguktól és a saját nagyszerűségüktől.
"Németországban,Svédországban eléggé az.
Minél nagyobb teret nyer a liberális politika annál cikibb.
Németországban meg a Svédországban a konzervatív azt jelenti,hogy férfi létedre nem hordasz női ruhákat, de ezenkívül ugyanúgy rajongsz a színes migránsokért meg a genderizmusért." 9 évig éltem Svédországban, amit leírsz egy agymosott víziója.
Én szeretem a magyar nyelvet, irodalmat, több várban, kastélyban, műemléknél jártam, mint az összes turbómagyar valaha is fog...Sajnos sok "hazaszerető" még csak helyesen írni sem tud. Csak mantrázzák a kurucinfós hülyeségeket, ez meríti ki náluk a hazaszeretet fogalmát, meg a zsidók/nők/homoszexuálisok/stb. ellen táplált gyűlölet.
" 9 évig éltem Svédországban, amit leírsz egy agymosott víziója. "
Nem agy mosott.
A svéd egy beteg társadalom, ezt nekem is svéd mondta, aki nagyon gyakran kritizálja országa politikai elitjét és berendezkedését.
Ha nem agy mosott dolog, akkor a konzervatív jobboldal nyugaton miért annyira bevándorlóbarát,hogy még a legelvetemültebb liberálisok is megnyalják mind a 10 ujjukat?
Élen Junckerral,Merkellel.
Nincs különbség a jobboldal meg a baloldal között, csak más a szín.
A jobboldalnak az a dolga, hogy megőrizze az államalkotó nép életterét, nem pedig az,hogy még segítse az ellen oldalt ennek a tönkretételében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!