Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vagyok jártas a politikába...

Nem vagyok jártas a politikában, de nem akarom hogy a Fidesz kormányozza Magyarországot. Kire szavazzak jövőre?

Figyelt kérdés
A Jobbikot nem szeretem, számomra hiteltelenek, az MSZP-val kapcsolatban is vannak bennem aggályok. Édesanyám szerint mind hazudik. Akkor kire szavazzak?
2017. aug. 11. 22:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
64%

Magyarországon nem a Fidesz jelenti a legfőbb problémát, hanem a mentalitás, ami a Fideszt is kitermelte magából.

Hiába váltod le a Fideszt, a magyarok beteg világszemlélete megmarad és kormányra segítenek egy Fidesz 2.0-t.

2017. aug. 12. 07:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha úgy akarsz szavazni, hogy az a Fidesz leváltását segítse akkor valamiféle összefogásra képes és hajlandó pártot kell választanod. Egyetlen párt ugyanis nincsen aki erre képes lehet. Ha megnézed az elmúlt választást láthatod, hogy mindenki túl távol van ehhez szavazatilag, annyira sok pártból áll az ellenzék. Sajnos a Jobbik meg biztosan kihúzza magát a koalíciókból így mondhatni halálra ítéli a kormányváltást.

De a remény hal meg utoljára alapon nyilván szavaznunk kell valamelyikre, de a fentebbi okok miatt igazából az mindegy, hogy kire.

2017. aug. 12. 09:50
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyádnak tökéletesen igaza van! Ha nem vagy jártas a politikában, akkor inkább senkire se szavazz, ha meg veszed a fáradtságot, hogy utánanézz, akkor próbálj ne egyoldalúan tájékozódni, mert mindkét oldal ferdít és hazudik...
2017. aug. 12. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!